Livsstil

Middagen är färdig! Ja eller är den?

Vi har blivit sämst på att komma på middagar under veckorna. Min aptit är som bortblåst och orken att ställa sig framför spisen är inte alls lockande…

Sedan jag började jobba heltid har vi haft det lite svårt i köket. Båda är hemma någon gång mellan 18-19 varje vardag och då har vi absolut ingen lust att stå i köket mer än nödvändigt.Att jag inte haft någon matlust dom senaste månaderna har inte gjort saken bättre precis. Jag har typ aldrig något förslag på vad vi skall äta och att känna efter vad jag är sugen på fungerar inte heller.

Oftast blir det olika sorters av hämtmat, och där blir det inget över att ta med till lunch dagen efter. Så först lägger vi onödiga pengar på jämtmat för att sedan betala runt 100:- för en lunch dagen.

Så nu måste vi ta tag i detta! Vilken matkasse skall vi testa tycker ni? Det skall vara en enkel och snabb middag, inte massa krångliga recept eller konstiga ingredienser som man måste ha hemma. Enkel och snabb vardagsmat helt enkelt.

Dom jag vet om idag är Linas Matkasse, Coop, Mathem och City Gross. Det finns säkert fler att välja på, så hjälp mig. Vilken tycker ni är bäst på marknaden?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise
  15 maj, 2019 at 06:16

  Vi har kört Linas. Och den är väl helt ok. Finns ju flera olika sorter att välja mellan. Om ja va ni skulle jag testa alla & se vilken som är bäst eftersom det är bara löpande om man vill. Det är ju väldigt smidigt & hade det inte vart så att jag är så kräsen med mat så hade vi nog också kört på det.

  • Reply
   Annica
   15 maj, 2019 at 07:33

   Vi testade Linas en gång förut och jag kunde inte nån av rätterna, är rätt kräsen jag med ?. Men som du säger vi kanske får testa oss fram bland alla kassar.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.