MeMeMe Light Me Up High Shine Lipgloss

MeMeMe Light Me Up High Shine Lipgloss

Temat fortsätter med rosa och idag fokuserar vi på läppar. Rosa glansiga läppar, den perfekta pussmunnen?

Mememe Light Me Up High Shine Lipgloss är  något utöver det vanliga, inte unikt men ändå inte så väldigt vanligt. När jag skruvade av locket så lös det upp! Så coolt med LED-belysning när man vill applicera produkten, japp det är en spegel med också. Så tre produkter i en kan man säga.

MeMeMe Light Me Up High Shine Lipgloss

Jag har egentligen aldrig varit den där lipgloss tjejen, men det har jag redan berättat för er. Tur nog är jag en sådan person som oftast inte ger upp utan provar mig fram hela tiden. Och nu tror jag faktiskt att jag börjar gilla det lite mer glansiga och kladdiga på läpparna, ja om man nu jämför med vanligt läppstift vill säga.

MeMeMe Light Me Up High Shine Lipgloss

Den rosa färgen kanske kan skrämma bort dig men när du väl applicerar kommer du se att den smälter in och dina läppar får endast en lite starkare färg och självklart lite glans. Det är inte allt för mycket skimmer i vilket gör att man lätt kan använda den till vardags. Inte för att det är något fel att bära skimmer till vardags, men jag vill gärna spara sådant till festligheter.

MeMeMe-Light-Me-Up-High-Shine-Lipgloss

Jag tror faktiskt att jag blivit lite beroende av läpprodukter. Så kul att sätta lite färg på vardagen när man oftast går runt i svarta kläder. Och varför hålla sig till en färg per dag, byt varje gång du behöver bättra på.

Mememe Light Me Up Hight Shine Lipgloss finns i 8 olika nyanser och kostar 149SEK hos bla BeautyZone.se

PR & Policy

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.