Mememe Flawless loose powder
Skönhet & Mode

MeMeMe Flawless Loose Face Powder

Mememe Flawless loose powder

En bra bas, behöver den verkligen ett skydd mot verkligheten? Sitter verkligen din makeup kvar längre om du fäster den med lite löst puder? Frågorna är många som jag ställde mig förut ang löst puder. Jag var helt enkelt tvungen att testa.

Jag måste tyvärr erkänna att jag är väldigt dålig på att använda mig av puder när jag lägger en makeup. Kan inte säga varför men kanske för att jag är rädd att smeta ut allt jag redan applicerat. Men när jag fick denna lilla dosa MeMeMe Flawless Loose Face Powder så var jag tvungen att testa mig fram. Jag var skeptisk när jag öppnade dosan och såg det där skimret, vill absolut inte gå runt och glittra i hela ansiktet. Så helt ärligt så tog det emot att ens börja testa denna produkt i hela ansiktet. Men en ledig dag så ställde jag mig framför spegeln och började leka.

Vilken smärre chock jag fick när detta transparenta puder verkligen vart transparent på mig UTAN massa glitter. En helt naturlig look och allt jag applicerat innan pudret ligger kvar precis där jag lagt det.

MeMeMe Flawless Loose Face Powder

Pudret ger mig en matt finish och makeupen sitter faktiskt mycket längre. Nu använder jag pudret varje dag efter jag lagt mig makeup och känner mig faktiskt mycket säkrare på att den sitter där den skall under hela dagen. Fördelen är att den foundation, BB, CC eller DD cream som man lagt under fäster mycket bättre på huden och kladdar inte av sig på kläderna när man applicerat lite puder över.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.