Hälsa & Livsstil

Mellan Göteborg och Stockholm, 4 tågresor på fyra dagar…


Har jag kanske hittat mitt sätt att resa? Vi kör nu mellan Göteborg och Stockholm 4 tågresor på fyra dagar.

I lördags påbörjade jag denna lilla roadtrip med första resan ner till Göteborg, nu i skrivande stund är jag på andra resan. Men nu är jag på väg tillbaka till Stockholm för att sova hemma inatt, jobba några timmar imorgon och sedan sätta mig på tåget ner mot Göteborg igen.

Ja det kanske blev lite många resor mellan samma orter på så kort tid. Men jag klagar inte, det är rätt skönt att åka tåg. Man får helt enkelt lite egentid och jag hinner gå igenom en hel del planering. Första resan ner till Göteborg har innehållit en hel del inspiration, glädje och motivation. Ser fram emot att dela med mig av allt detta till er så snart som möjligt.

Men som ni förstår så kommer jag troligen inte blogga på några dagar då det är fullt upp till på onsdag. Imorgon åker jag ner till Göteborg igen för att jobba med mitt “riktiga” heltidsjobb och då är det inte så mycket tid över till att blogga även om jag skulle vilja.

Men jag återkommer så fort jag kan med massa härligheter från helgens bravader nere i Göteborg med LM Event och massa underbara tjejer och sponsorer. Nu tänkte jag faktiskt luta mig bakåt och njuta av musiken i mina lurar samtidigt som jag beundrar den vackra naturen ute. Nja vädret hade kanske varit bättre, men jag älskar verkligen livet ute på landet. Önskade att jag själv kunde lämna betongen och flytta ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bella 14 mars 2017 at 16:43

  Det låter lite jobbigt, men samtidigt väldigt intressant och roligt!

  • Reply Annica 14 mars 2017 at 21:28

   Ja blev lite små jobbigt, men helt klart värt det. Det var väldigt trevligt i Gbg vid båda tillfällena och jag har fått ut mycket av besöken. ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.