Med Mitchum under armen

Med Mitchum under armen

Med odör och svett kan lätt en dag bli förstörd. Men med Mitchum under armen kan den hårdaste dagen i skogen verkas svettfri.

Det är inte ofta en skriver om deodorant, en otroligt tråkig och osexig produkt faktiskt. Troligen hade jag inte ens skrivit om denna deo om det inte nu va så att den rockar min värld. Mitchum Advanced Women 48HR Protection Unscented Anti-Perspirant & Deodorant är alltså den deodorant jag aldrig kommer klara mig utan, tror jag. De roliga med just denna, ja eller det kanske inte är så jätte roligt för dig egentligen. Men när jag var i London så vart jag i behov av en deo då jag glömt min hemma. Gick in på Boots och letade efter något som såg “roligt” ut. Vet faktiskt inte varför jag fastnade för just denna, förpackningen är inte speciellt lockande eller sexig.

Med Mitchum under armen

Jag har testat denna under olika perioder sedan jag inskaffade dessa. Det har varit allt från trädfällning, shoppingdag, roadtrip, pms vecka. Vid ett tillfälle lätt jag hoppa över duschen i några dagar bara för att se hur pass bra denna deon är. Helt sjukt nog kände jag mig otroligt fräsch under armarna men ville absolut duscha efter 4 dagar av andra anledningar.

Det sägs att just denna skall hålla dig torr och fräsch i upp till 48 timmar. Ja det håller den absolut! (På mig) Kom ihåg att alla reagerar olika, så bara för att denna är den absolut bästa deo jag någonsin har provat så behöver inte det betyda att den fungerar lika bra på dig.

Med Mitchum under armen

För ca 23SEK kommer jag troligen beställa hem ett gäng snart från Boots, alternativt att min resa i höst blir till England så jag kan bunkra. Har även lovat mannen att köpa några till honom. Det är ett löjligt pris för en sådan bra produkt.

Dom två jag använder mig av i dag är en doftfri och pure fresh. Personligen gillar jag inte när det doftar allt för mycket under armarna utan vill att den vanliga parfymen eller body lotion står för den biten. När jag inte använder verken doftande body lotion eller parfym så kör jag på “Pure Fresh” som har en svag blommig doft. Och så har vi dom dagar som det är parfym eller en god body lotion så förstår ni att jag använder doftfritt under armarna. Ja ni fattar.

Aqua ((Water) Eau) Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex Gly Glyceryl Stearate Laureth-23 Magnesium Aluminum Silicate Polysorbate 20 Tocopheryl Acetate Aloe Barbadensis Leaf Extract Hydrogen Peroxide Silica Dimethicone Silylate Laureth-4 Benhentrimonium Methosulfate Cetearyl Alcohol Lauric Acid EDTA

Har ni testat någon deodorant från Mitchum?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.