Me Anima Tattoo oil

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Det är lätt att sätta sig i stolen och få en tatuering och det är faktiskt lika lätt att glömma bort att ta hand om den efteråt. Me Anima Tattoo oil har fått ta hand om mitt senaste tillskott.

Att jag har tatueringar är ingen hemlighet. I slutet på september gjorde jag min senaste och troligen inte den sista. Var faktiskt på väg att ta en drop in tid i Amsterdam för att göra en tatuering men ångrade mig när jag stod vid dörren och skulle gå in. Humöret ville inte denna gång. Så det får helt enkelt vänta. Men det var faktiskt inte mina tatueringar vi skulle prata om idag även om dom har en stor del i det hela. För en tid sedan fick jag Tattoo oil från Me Anima som jag använt på mina gamla tatueringar, men det var först nu jag kunde se om den verkligen levde upp till sitt rykte.

Me Anima Tattoo oil

Me Anima Tattoo oil (199SEK) är som ni redan förstått en olja som används på tatueringar. För när du tatuerat dig är det extra viktigt att ta hand om huden, det är faktiskt ett öppet sår under en längre tid. Du vill inte heller att det blir en skorpa som kliar och du automatiskt kliar bort den. Risken är nämligen väldigt står då att du får ett ärr och att färgen inte blir kvar. Jag har dock några sådana ärr på en gamla tatuering, inte för att jag kliade bort skorpan. 

Denna olja ser till att skydda och mjukgöra huden under tiden som tatueringen försöker läka. Den ger även e-vitaminer och näring så att det blir ett snyggt resultat av det hela. Oljan innehåller kokosolja, ricinolja och solrosolja. Även eterisk olja (100%) av lavendel. 

Ingredients: Helianthus Annuus Seed oil (Sunflower Oil), Cocos Nucifera Oil (Cocos Virgin Natur Oil), Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol (Vitamin E), Lavandula angustifolia Oil (Lavender), Parfum/Fragrance* (Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*).

* Ingår naturligt i eteriska oljor.

Me Anima Tattoo oil

Me Anima Tattoo oil går väldigt snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig hinna. Vilket är väldigt bra om du har din tatuering på ett ställe på kroppen som oftast är klätt. Detta gör då att oljan inte kladdar av sig. Den luktar heller inte speciellt mycket, inget alls om jag skall vara helt ärlig. 

Jag vet inte om det var placeringen av tatueringen, storleken eller oljan som gjorde att själva tatueringen läkte otroligt fort. Jag menar löjligt fort. Tror inte ens jag han få någon skorpa på den. 

Oljan kommer att användas dagligen till att smörja in både gamla och nya tatueringar. Då jag har svarta tatueringar på armarna så är dom lite extra känsliga och tappar färg och lyster lite snabbare än dom med färg. Min förhoppning med Me Anima Tattoo oil är att jag kanske kan få behålla färgen längre på dom två senaste tatueringarna. 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.