Maybelline Tattoo Brow Pomade
Skönhet & Mode

Maybelline Tattoo Brow Pomade

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Bryn och läppar, ja det är där jag lägger mitt fokus i höst när vi pratar makeup. 
Maybelline Tattoo Brow Pomade har intagit min nya rutin när jag sitter och försöker få till snygga bryn.

För dig som inte gillar pennor lika mycket som jag så kommer här en nyhet från Maybelline. Eller egentligen är det ingen nyhet längre kanske då den kom ut i butik under augusti. Maybelline Tattoo Brow Pomade (159SEK) är nykompling i Tatto Brow familjen hos Maybelline! Vågar du släppa brynpennan och testa på en krämigare produkt till dina bryn i höst? Med en spegel, snedställd pensel och Maybelline Tattoo Brow Pomade kan du trolla fram ett par bryn som fångar upp din personlighet till max!

Maybelline Tattoo Brow Pomade skall sitta i upp till 24 timmar och vara vattenresistent. Formulan är verkligen krämig så det gäller att inte vara för hård på handen när du plockar upp lite med den snedställda penseln som följer med. Ett stort plus med denna pensel är att på andra änden har du även en borste som hjälper dig att forma brynen ordentligt.

Medium Brown*,  Dark Brown* och Taupe*

Jag som inte riktigt är vän med pomade så fick jag lära mig ett litet knep av Louise (hon är typ min brynguru). Ta den snedställda borsten och ta upp produkt som vanligt, men istället för att applicera direkt på brynet så “torkar” du av på ett papper / bomullsrondell. Då får du en mindre mängd av produkten direkt på brynet och kan arbeta ut det på brynet mycket lättare. För att inte gräva efter mer produkt direkt i burken sedan så försöker jag arbeta ut det som jag torkat av på bomullsrondell. Jag tror faktiskt jag börjar få bra kläm på detta nu och mina bryn ser inte ut att ha vuxit flera centimeter efter någon timme.

Jag har väldigt mörka bryn då jag färgar dom en aningen mörka lite då och då. Men eftersom stråna enligt mig är så glesa så vill jag alltid fylla i dom. Går typ inte utanför hemmet utan målade bryn. Men det jag ville säga är att även då jag har mörka (nästan svarta) bryn så använder jag mig mest av “Medium Brown” och “Taupe” för att få till den lite mer naturliga känslan. Dock kan taupe bli en aning gul om jag har “fel” foundation på mig.

Så har du möjlighet, testa vilken som passar dig innan du köper och utgå inte från din vanliga nyans när du shoppar. Jag tycker nämligen att dessa blir mörkare efter någon timme.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.