18 maj, 2022

Maybelline – Color Sensational Shine Compulsion

Maybelline - Color Sensational Shine Compulsion

Detta inlägg är ett pressutskick. Inlägget innehåller även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Dom är här, läppstiften som fått mig att gå från matt till glans. 
Maybelline – Color Sensational Shine Compulsion!

Jag har så många nya läppstift som jag vill visa er och tog beslutet att visa er Maybelline – Color Sensational Shine Compulsion först!

Nu lanserar Maybelline en ny version av Color Sensational läppstift med hög pigmentering och intensiv glans. Formulan består till 70% av reflekterande oljor som smälter i kontakt med läpparna, ger en behaglig känsla och samtidigt återfuktar! Oljan skall även bidra till en fantastisk glans! Läppstiftet som skall återfukta, ge ett otroligt glans och behålla en behaglig känsla och inte kännas kladdig!

Jag kan egentligen inget annat än att hålla med. Läpparna får ett otroligt härligt glans av dessa. Och ni som känner mig vet att jag föredrar matta läppstift som inte kladdar och får allt att fastna på läpparna. Men jag måste nog säga att efter ha använt dessa nu under ett antal gånger så börjar fundera på att ge icke matta läppstift en ny chans.

Maybelline - Color Sensational Shine Compulsion

50 Baddest Beige*, 55 Taupe Seduction*, 65 Spice Mauve*, 75 Undressed Pink*, 90 Scarlet Flame* och 130 Spicy Sangria

Min stora “vardags” nyans är 55 Taupe Seduction, det är en nyans som funkar till alla tillfällen utan att sticka ut allt för mycket. Läppstiften glider på som smör en varm sommardag. Så det tog ett tag för mig att vänja mig då jag är van med något torrare matta läppstift. 

Du hittar dessa ute i butik nu för 119SEK / st.

50 Baddest Beige

55 Taupe Seduction

65 Spicy Mauve

75 Undressed Pink

90 Scarlet Flame

130 Spicy Sangria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.