Maybelline Christmas Collection

Maybelline Christmas Collection

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Kollektioner rasar in runt jul, nya som gamla produkter. Och idag tar vi oss en titt på Maybelline Christmas Collection här på bloggen.

Jag insåg att jag helt glömt bort att visa er dessa från Maybelline. Dessa produkter tillhör Maybelline´s julkollektion och finns ute i butik nu om dom nu inte redan tagit slut vill säga.

Maybelline Christmas Collection

Vi börjar med mina favoriter i denna lilla kollektion, nämligen läppstiften. Ibland händer det att jag byter läppstift någon gång per dag bara för att inte missa något rolig färg. Och eftersom jag oftast klär mig i svart så fungerar dom flesta färger om man skall se det till färgskalan av min garderob. Men ibland spökar färgerna ihop med mitt lila hår, fast vad gör det när det finns så otroligt mycket roliga färger att leka med. Gå lite utanför boxen och testa dig fram även då färgen kanske ser avskräckande ut i hylsan.

Maybelline Color Sensational Matte Metallic
Jag har otroligt svårt för matta läppstift och på den senaste tiden har jag börjat tycka riktigt bra om metallic. Kanske är det trenden som börjar nöta sig fast. Dessa läppstift har riktigt skarpa färger och sitter väldigt bra. Dom innehåller närande honungsnektar som ger en krämig känsla samtidigt som den skall vårda dina läppar.

Maybelline Christmas Collection

White Gold*, Silk Stone* och Copper Rose*

Dessa kanske inte är några vardagsläppstift eller jo varför inte, det är endast du som bestämmer vad som är vardag för dig. Nu när jag kör eget så behöver jag inte ta hänsyn till så många andra och kan då köra med precis vilken nyans jag vill på läpparna, varje dag!

Maybelline Christmas Collection

Maybelline The Nudes Burgundy Bar*
Här har vi paletten som gör denna julkollektion. Burgundy Eye Shadow Palette har 12 nyanser med härligt skimmer. Jag tycker det finns både för- och nackdelar med paletter. Det negativa är att dom oftast tar sådan plats och jag vet inte riktigt vart eller hur jag skall förvara dom. Men det positiva med dom är att du oftast inte behöver mer än en palett med dig när du är ute och flänger. Med en palett kan du göra så mycket roliga sminkningar, och oftast kan du använda dom till mer än bara som ögonskugga.


Detta inlägg kan innehålla pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.