Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil
Skönhet & Mode

Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil

Brynen sitter fortfarande i fokus, kanske mer än någonsin. Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil kommer få dig att känna dig som ett proffs på bryn!

Igår visade jag makeup från Apoliva till en nästan hel sminkrutin, men det saknades en produkt och den skall vi snacka om idag. Men från en helt annat märke. Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil är produkter som jag tror kan täcka dom flesta önskemålen för ens bryn.

Jag lämnar aldrig huset utan att fixa mina bryn, känner mig helt enkelt naken om jag inte gör det. Men vilken slags produkt jag använder till brynen är helt efter humör. Använder lika gärna en penna som puderskugga. Så det skall bli riktigt intressant att se vilken av dessa produkter som kanske blir min favorit i framtiden.

Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil

Maybelline Brow Precise Fiber Filler* 89SEK

Ge dina bryn en tredimensionell WOW-effekt med Maybelline Brow Precise Fiber Filler; en fiberberikad brynmascara för en färgboostad och fyllig finish i bara några enkla svep. Den avsmalnande borsten ger en precis applikation hela vägen, utan att det lägger sig ojämnt eller hamnar utanför.”

Jag är lite delad i känslan över själva borsten, men jag tror det är för att man är van med en vanlig “mascara”borste. Denna ser mer ut som en tandborste som håller på att tappa alla strån. Men med lite övning tror jag denna kan bli kanon. Just nu lyckas jag få världens buskigaste bryn med denna. Snyggt om man gillar sådana men jag är lite mer åt det neutrala vinge formatet. Gillar färgen och hur den bygger mina bryn. Maybelline Brow Precise Fiber Filler finns i tre nyanser: Dark Blonde, Soft Brown och Medium Brown. Jag själv kör på Medium Brown då jag har rätt mörka bryn i grunden.

Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil

Maybelline Brow Precise Micro Pencil* 79SEK

En ultrafin brynpenna för kontrollerad precisionsapplicering med lång hållbarhet och naturligt resultat. Maybelline Brow Precise Micro Pencil passar både dig med smala och/eller glesa bryn där du behöver fylla i mellan stråna, och för dig med mer bryn som vill skapa skarpare konturer och ge brynen en fylligare finish. Den fina spetsen ger stråliknande linjer för att smälta in naturligt med dina egna bryn.

Här har vi en penna som du aldrig behöver väsa. Me like! Avskyr när udden ständigt går av i vässaren eller när man är i panik och inte hittar vässaren. Själva pennan är otroligt smal och jag är rädd att den går sönder om jag lägger den i necessären, vilket jag inte tror händer faktiskt. På ena sidan har vi själva pennan, som du skruvar fram och på andra sidan hittar du en borste så att du lätt kan borsta igenom brynen antingen innan eller efter. Ja eller varför inte både och.

Den är inte så jätte mjuk som jag trott men jag tror faktiskt inte det är så negativt. Gillar sedan tidigare pennor som man får ta i lite med så man själv bestämmer styrkan på färgen. Maybelline Brow Precise Micro Pencil finns även den i tre nyanser: Blonde, Soft Brown och Deep Brown. Jag mixar dom två sista beroende lite på tillfälle och humör.

Maybelline Brow Precise Fiber Filler och Micro Pencil

Vill du ha mjuka men ändå markerade bryn skulle jag ta Maybelline Brow Precise Micro Pencil. Är du ute efter att bygga upp en volym utan att få tätare strån så är det absolut Maybelline Brow Precise Fiber Filler. Och där sitter verkligen brynen på plats under en hel dag. Eller varför inte gå all in och markera brynen med pennan och sedan styla stråna med mascaran. Jag gillar verkligen båda produkterna då dom kompletterar varann väldigt bra och jag kommer absolut fortsätta att använda dom. En bra början för alla vårnyheter från Maybelline. Lovar att det kommer mer produkter inom kort från deras produktsläpp.

Båda produkterna finns ute i butik nu from februari.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.