Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

MAYBELLINE BABY SKIN OCH NAILS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Succén har landat i Sverige, men det är ändå lite lugnet före stormen. Snart finns dom i alla tjejers necessärer. Hur många äger du redan?

Efter succén med Baby Lips och uppföljarna Dr Rescue utökades sortimentet med basprodukter för ansiktet, läppbalsam med starkare färger och basprodukter även för naglarna. Nu har de alltså landat i Sverige och fram till i Maj exklusivt i H&M’s butiker. Sedan antar jag att dom kommer säljas i alla butiker som idag säljer Maybelline Baby Lips.

När Maybelline Baby Lips kom till Sverige blev det hysteri, alla ville äga ett. Då produkten sålde bra kommer det nu produkter för både ansikte och naglar. Och självklart kunde jag inte hålla mig utan behövde införskaffa några av produkterna. Så nedan tar vi en sväng i Maybelline New Yorks Sverige lansering.

För ansiktet kommer två primers, Baby Skin Pore Eraser och Baby Skin Instant Fatigue Blur som är färgkorrigerande i en kall och en varmare nyans. Ett vårdande nagelbands-balsam i stiftform. Ett färgkorrigerande lack för “nakna” naglar, kombinerat bas- och topplack samt ett överlack med gelélyster.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Baby Skin Instant Fatigue Blur är en utslätande primer som kommer i två nyanser, en rosatonad och en aprikostonad och passar alla hudtyper. Den ska jämna ut hudtonen genom att verka direkt färgkorrigerande samt återfukta huden.

Instant Fatigue Blur är väldigt lätt och tunnflytande. Den känns inte som en silikonprimers brukar kännas utan mer som en tunn kräm. Efter applicering känns huden slätare och lite mer återfuktad men däremot ser jag inte att hudtonen skulle ha jämnats ut. På grund av dess lätta konsistens tror jag att det kan vara en bra primer särskilt för alla med lite torrare hud eller som har problem med torrhetsflagor. Hade dock hoppats lite i smyg att den skulle kanske dölja mina mörka påsar under ögonen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Baby Skin Pore Eraser är en gelformula som sägs förminska porerna utan att täppa till dem och hålla huden mjuk hela dagen. Den ska fungera utslätande på alla typer av hudimperfektioner och appliceras innan foundation. Emma har tidigare skrivit om denna produkt som ni kan läsa om här. Jag behöver testa denna lite till då jag inte tycker att den tillför mig något. Den är lite mer som ett extra lager på huden bara. Den kanske jämnar ut och döljer porer men den får huden att tjänas oljigt på något sätt. Så testning fortsätter helt enkelt.

Båda produkterna kostar 99:-/st. H&M har dock nu erbjudande så dessa kostar endast 79,50:-.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Under namnet Dr Rescue finns sedan tidigare vårdande Baby Lips läppbalsam och nu kommer det vårdande produkter för naglarna.

All-in-One – baslack, topplack och nagelstärkare i samma produkt.

Gel Effekt – ett topplack med gelliknande finish som skall ge en glossig finish och sägs förlänga hållbarheten av manikyren.

CC Nails – ett baslack som ombedelbart döljer och bleker i ett stek. Innehåller optiska vitmedel som neutraliserar gula toner på nageln. Kan användas på egen hand eller som baslack under ett färgat nagellack.

SOS Nail Balm – ett närande balsam för både nagel och nagelband innehållandes bland annat jojobaolja och sheasmör. Har en lätt konsistens och absorberas snabbt.

Maybelline-3Självklart var jag rätt snabb på att testa “Gel Effekt” för att se om den skulle ge mina naglar en lite tjockare yta och samtidigt glansig. Lite åt det hållet som Isadora Gel Nail Lacquer ger. Dock måste jag säga att jag vart lite besviken. Toplacket gör ingen skillnad mot ett vanligt top lack från andra märken. Det vid första anblick. Jag kanske ändrar mig om några dagar när jag vet hur bra lacket väl håller det färgade lacket på plats.

Jag har även testat nagelbalsamet ett tag nu och gillar konsistensen men är skeptisk till att den kommer i stickform, föredrar faktiskt flytande form måste jag erkänna. Men konsistensen är trevlig och den absorberas snabbt.

Alla nagelprodukter kostar 49:-/st.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.