Skönhet & Mode

Maybelline Baby Lips Winter Delight

Maybelline Baby Lips Winter

Sverige håller på att byta säsong för fullt och det innebär att dom flesta kosmetika företag gör nya produkter som hör till vintern. Maybelline släppte under oktober en kollektion vid namn Baby Lips Winter Delight. En limited edition av härliga färgglada glans.

Maybelline Baby Lips Winter

Innan jag reste till London kom jag över dessa fyra vinterinspirerande Baby Lips. Dessa fyra Baby Lips skall få oss att längta lite extra efter vinter och jul.

Maybelline Baby Lips WinterFyra härliga Baby Lips, någon för alla oavsett du gillar färg, doft eller bara något som vårdar på läpparna. En till varje tillfälle på veckan.

Maybelline Baby Lips Winter

Först ut har vi SWEET APPLE. En röd härlig färg som får läpparna att se lite rödkyssta ut. Perfekt för den som inte vågar ta ut svängarna med ett riktigt rött och täckande läppstift. Doften sweet apple vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om men en konstgjord äppeldoft finns där i grunden.

Maybelline Baby Lips WinterHär har vi HOT COCOA som faktiskt påminner en del om PEACH KISS men utan skimmer. Nyansen är nästan densamma. Den finns där men är väldigt svag. Här kan jag hålla med om att det verkligen är varm choklad du applicerar på läpparna. Jag vart väldigt sugen på att göra mig en kopp varm choklad.

Maybelline Baby Lips WinterEn rosa skönhet, SUGAR COOKIE. Ger läpparna en svagt ála 80 tals rosa nyans. Doften av kakor finns där men väldigt väldigt svag. Kan vara positivt faktiskt så man inte går runt och blir allt för söttsugen.

Maybelline Baby Lips WinterSist ut i samlingen har vi MINT CANDY. Helt utan färg men doften av fräsch minst finns där. Påminner om Dr Rescue. Kommer bli glanset som följer med mig om dagarna när jag inte vill ha någon färg utan bara något som håller läpparna återfuktade.

Favoriterna är helt klart Mint Candy och Hot Cocoa, men jag tror att alla fyra kommer användas flitigt.

Har du hunnit testa någon av dessa? Om inte så hittar du dom på välsorterade butiker som säljer Maybelline. Jag hittade mina på H&M Beauty för 29,50SEK.

Kom ihåg att detta är en limited edition så den kanske inte finns kvar allt för länge i butikerna. Dessa produkter har en tendens att ta slut väldigt fort.

*Översta bilden är lånad från Maybelline

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.