Max Factor Lasting Performance Foundation
Skönhet & Mode

Max Factor Lasting Performance Foundation

Under vecka 2 släppte Max Factor en foundation som skulle kunna ta dig med storm. Det är inte lätt att hitta en bra foundation. Man behöver inte vara kräsen när man letar efter en foundation, du vet när du hittat den perfekta. Den får inte vara för mörk, täcka för mycket eller för lite, inte för gul eller rosa. Ja ni förstår vad jag vill komma fram till. 

När jag fick Max Factor Lasting Performance under Daisy Beauty Expo i januari var jag väldigt skeptisk. Den är väldigt mörk även fast den heter “Natural Beige”. Visst är det många som känns för mörka eller gula på min bleka och rödflammiga hy så jag brukar bortse från sådana mörka nyanser utan att testa. Men på något sätt lyckades dom sälja in den hos mig när dom sa att den skulle ge max täckning med ett naturligt utseende.

Max Factor Lasting Performance Foundation

Lasting Performance har en oljefri formula som skall ge en halvmatt finish utan att täppa till porerna. Ett stort plus är att den är  dermatologiskt testad vilket också gör att den passar för oss med känslig hy.

Hur ofta har du hört att en foundation skall hålla minst 6-8 timmar? Max Factor Lasting Performance skall hålla upp till 8 timmar, och jag tror faktiskt dom menar det. När jag skall tvätta av mig sminket vid sänggång blir mina bomullsrondlar fulla av foundation. Ett bra tecken tycker jag, då sitter sminket fortfarande kvar efter en hel dag och ibland en sen kväll. Då har vi nästa problem som jag tror många med mig som bär svarta kläder ofta råkar ut för, basen sätter sig på kläderna. Även här har dom lyckats. Mina svarta tröjor jublar åt Touch proof-system!

Max Factor Lasting Performance Foundation

Finns det inga nackdelar? Jo, det gör det faktiskt. Max Factor Lasting Performance innehåller faktiskt inte något SPF. Men trots det så gillar jag den verkligen. Otroligt lätt att arbeta in och den kräver inte stor mängd för att räcka till hela ansiktet plus lite extra. Den täcker utan att kännas som en tjock hinna eller kladda av sig. Ärligt så tycker jag inte att den känns överhuvudtaget när jag väl applicerat den.

106 Natural Beige som jag använder nu kan kännas lite för mörk och gul visa dagar när jag kände mig som ett spöke när jag vaknade så jag är sugen på att testa 102 Pastelle och se om den kan passa mig lite bättre.

Max Factor Lasting Performance Foundation

Max Factor Lasting Performance finns ute i butik nu för 149SEK. Kicks har kampanj just nu då den endast kostar 111,75 SEK.

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.