Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Matcha är inte bara nyttigt att dricka, nu ser vi det även på huden. Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask rengör på djupet och tar bort dagens luftföroreningar.

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask är senaste tillskotten bland mina provade masker. Den senaste tiden har jag varit mycket för ark masker men kände att denna förhoppningsvis är för bra för att bara stå på hyllan.

Det här är en 100 % vegansk mask för dig som är noga med sådant. Jag gillar att den skall rengöra på djupet och exfoliera. Det behövs något som tar bort alla luftföroreningar och smuts som samlas dagligen på vår hud. Masken innehåller matcha som är ett grönt te från Japan, maskrosextrakt och aloe vera (från Mexiko). Jag har tidigare varit allergisk mot maskrosor så jag var lite skeptiskt till hur jag skulle reagera på masken. Kanske är jag inte längre allergisk, har faktiskt ingen aning då det var så många år sedan jag tryckte upp en maskros i ansiktet.

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Så vad tyckte jag om masken? Vid första anblick slog det mig att den luktar sushi. Kanske inte jätte roligt att ha i ansiktet, men va tusan. Sushi är gott så jag klagar inte. När jag applicerade masken började det genast att bränna till i hela ansiktet. Men jag är inte den som sköljer av på direkten utav avvaktar en stund. Och brännan avtog faktiskt väldigt snabbt så jag hade den på i 10 minuter innan jag fuktade fingrarna och började massera ansiktet lite lätt innan jag sköljde av allt. Otroligt skönt!

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Huden var otroligt len och fräsch efter. Lyster blev det allt i hela ansiktet och det röda som jag var rädd för lyste med sin frånvaro. Masken fungerade för mig, men tänk på att jag säger inte att den fungerar för dig som är allergisk mot maskrosor. Testa dig fram på armen eller liknade innan du applicerar den i ansiktet. Alla reagerar olika.

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask innehåller inga silikoner, mineralolja eller paraffin.

Aqua/Water/Eau, Kaolin, Propanediol, Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Luffa Cylindrica Fruit, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Polysorbate 60, Sodium Polyacrylate, Prunus Armeniaca Seed Powder/Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Taraxacum Officinale Rhizome/Root Extract/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Extract, Menthol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Pyrophosphate, Limonene, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1.

Masken kan användas 2-3ggr per vecka och jag kommer absolut använda den minst 2 ggr per vecka tills den tar slut. Vem kan säga till att se ut som Hulken någon gång i veckan?

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask finns ute i butik redan och du får en burk på 75ml för 195SEK.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.