Skönhet & Mode

Matas – Brun utan Sol

Ingen som hållit sig i 08 området denna sommar kan väl säga att vädret varit kanon. Jo kanske vi som inte gått på semester ännu utan suttit inne på ett kontor hela dagarna. 

Jag kommer att påbörja min semester först om lite mer än två veckor. Så då hoppas jag att solen hittat hit på riktigt. Under dom soliga dagarna som faktiskt har varit under juni och juli  har låtit mig få en liten bränna, men bara lite grundfärg kanske. Den försöker jag så gott som möjligt att behålla fram till att min semester börjar och få kanske kunna sola lite mera.

När jag var ner till Danmark i juni så köpte jag en brun utan sol ifrån Matas egna märke. En lite små tråkig förpackning men för priset 65 SEK hoppades jag på att innehållet kanske skulle vara lite roligare. Jag måste erkänna att jag faktiskt inte läser så väldigt noga på brun utan sol produkterna innan jag köper dom, vad finns det att förstå egentligen av alla konstiga ämnen som dom stoppar i förpackningarna. Det jag fick ut av denna är att den innehåller massa vitamin E och inga parabener. Några tycker att parabener är bra och andra inte, jag vet inte vilken sida jag står på faktiskt. Ja den är Svanenmärkt också.

Det jag gillade med denna brun utan sol lotion är att resultatet kommer redan efter 1 till 2 timmar. Du smörjer in dig som om att det vore en vanlig lotion. Då den absorberar väldigt snabbt behöver du inte vänta speciellt länge innan du kan klä på dig. Efter 2 timmar är du snyggt och naturlig brun. Och där kommer vi till det stora pluset med just denna BuS lotion. Du blir verkligen naturligt brun. Vill du få en kraftigare färg så är det bara att smörja in dig flera gånger. Jag gillar verkligen att mina ben fick en liten svag nyans av brunt och på så sätt undviker man dom där radikala förskräckliga bruna / vita märkena som kan förekomma om man inte är noggrann när man smörjer sig.

Jag ångrar mig lite att jag inte köpte på mig både BuS lotion för ansiktet och BuS spray för att testa. Det får helt enkelt bli nästa gång jag besöker Matas, brun vill man ju vara året om.

För den som undra över innehållet så kommer det här: Aqua, butylenglykol, dietylhexylftalat Karbonat, Glycerin, dihydroxiaceton, cetearylalkohol, ceteareth-25, tokoferylacetat, askorbylpalmitat, Cetearyl glukosid, xantangummi, tokoferol, etylhexylglycerin, Parfum, Natriumglukonat, Citronsyra, fenoxietanol. pH-värde: ca. 4.3.

TIPS! Skulle det vara så att du smörjt in dig med en BuS och fått dom där förskräckliga märkena som jag nämde tidigare så jag har några knep för att få bort dom.

  • Basta
  • Bada i havet (saltvatten)
  • Blanda: Citronjuice, bakpulver och babyolja. Smörj in och låt verka ca 5 min innan du torkar bort det.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.