Masq+ Sustainable Skin

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Trenden med sheet masks kommer troligen hålla sig kvar ett bra tag till. Masq+ har tagit fram en ny sheet mask, Sustainable Skin. Den är ekologisk och vegansk!

Under Hud & Kosmetika mässan tidigare så kom jag i kontakt med Powerlite AB som har Masq+ sheet mask. Ni har säkert hört talas om dom. Jag fick mig en liten presenation av deras nyaste mask Sustainable Skin (69SEK) som är en ekologisk och vegans sheet mask. Dom hade förlansering på mässan. Idag kan du hitta den på utvalda kliniker och salonger. Under nästa år hoppas vi på att hitta den ute i handeln.

Håll utkik i deras webshop så kanske den dyker upp där tidigare än ute i handeln. Jag vet att jag skall göra det iallafall. Men nu tillbaka till själva masken så att ni vet vad det är ni skall hålla utkik efter.

Masq+ Sustainable Skin

MASQ+ Sustainable Skin är som sagt ekologisk och vegansk, en sheet mask som är återfuktande och mjukgörande. Vi hittar bla aloe vera, trollhassel och blåbär bland ingredienserna. Och den innehåller mer än 95% ekologiska ingredienser och självklart är själva masken gjord på ekologisk bomull. 

Som med deras andra masker så skall denna appliceras på rengjort och torrt ansikte. Masken skall sedan ligga på i ca 20-30 minuter. Restprodukter behöver inte sköljas bort när du är klar med masken, utan massera in det istället. 

Själva masken är något tjockare än vad jag är van med men jag tycker absolut inte det var till någon nackdel. Den var lättare att veckla ut och applicera på ansiktet. Sedan är ju alla våra ansiktsformer olika så det kan vara svårt att hitta någon som passar som handen i handsken. Dock tycker jag inte den sa så väldigt illa på mitt ansikte. 

Efter “behandlingen” kändes min hy återfuktad som utlovat utan att strama till efter åt. Jag behövde inte smörja in ansiktet direkt efter som jag ofta får göra annars. Så denna kommer jag se till att införskaffa fler utav i framtiden. 

Du kan använda masken 2 till 3 gånger i veckan för att nå maximal effekt för en återfuktad hy. 

You Might Also Like

One Comment

  1. Louise

    Tycker deras masker är riktigt bra ???

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.