Marie Serneholt Signature 1 Body Splash

Marie Serneholt Signature 1 Body Splash

Marie Serneholt Signature 1 Body Splash

När värmen kommer så passar man på att gå ifrån tunga dofter till mera blommigt och fräscht, men något som gör comeback varje vår och sommar för min del är body splash / kropps mist. Vanlig parfym är lätt att få missfärgning av i solen och sånt vill man helst undvika. Marie Serneholt Signature 1 Body Splash är en produkt som jag gillar att tillkalla sommaren med.

Något som ofta gör comeback hemma hos mig när värmen tittar fram lite sakta är kropps mist eller body splash. Jag gillar när parfymen tar ett steg tillbaka och blir något lättare att använda genom dessa produkter.

Marie Serneholts produkter är några som jag länge gott och suktat efter. Jag gillar sammanslagningen av dofter men tycker att parfymerna är alldeles för starka för mig och har därför inte köpt någon. Men när Nordicfeel firade sitt 10 års jubelium fick jag hem Marie Serneholt Signature 1 i body splash. Vilken lycka! Den är inte alls lika tung som parfymen och jag gillar den verkligen. Så härlig att spraya lite lätt över kroppen när man kommit ut från duschen. Och framför allt så är det ingen som klagat på att jag luktar för mycket parfym på senaste tiden.

Marie Serneholt Signature 1 Body Splash

Jag gillar när doften kan sprayas över hela kroppen och håret utan att den ger missfärgningar eller av misstag kan bli allt för stark. Marie Serneholt Signature 1 Body Splash är otroligt fräsch med sina exotiska toner.

Signature I är inriktad åt det varmare blommiga hållet med inslag av frisk apelsinblomma och med djupa toner från patchouli och mysk.
Toppnoter: Mandarin, Jasmin
Hjärtnoter: Apelsinblomma, Persika, Ros, Ylang-ylang
Basnoter: Mysk, Patchouli, Cederträ, Vanilj

Marie Serneholt Signature 1 Body Splash

Hos NordicFeel kan du shoppa Maries parfym, body creme, shower gel och doftljus. Missa inte heller att dofta på Maries Signature II som är skapad utifrån friska blommiga toner med inslag av fräscha citrusfrukter och med varma undertoner från cedar och vanilj. Pris ca 169SEK.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.