Skönhet & Mode

Maria Nila – Salty Mist spray

Maria Nila Salty Mist

I början på september kunde ni läsa ett test, där jag testat en rad olika salt water produkter . Nu har jag fått testa en ny produkt från Maria Nila inom samma kategori.

Salt spray är min ultimata produkt, utan den skulle jag ha en bad hairday. Även om det nu var tanken från början att salt produkter skulle ge dig en känsla av sommaren och obehandlat hår så tror jag inte det är syftet längre för många.

En sådan produkt ger mitt hår en volym som jag sällan kommer åt utan en massa olika produkter och värmeverktyg. Så går Salty Mist att jämföra med dom andra saltprodukter jag använt?

Maria Nila Salty Mist

Maria Nila har länge varit en favorit hos mig när det kommer till hårprodukter. Idagsläget använder jag mig faktiskt endast av deras produkter. Schampoo, conditionerMasque och Colour refresh. Ja och så självklart denna Salty Mist produkt som jag nu skall berätta för er om.

Så vad är det som gör Maria Nila så speciellt enligt min mening? Något jag alltid gillat är dom dekorativa och färgglada förpackningarna. Oftast är förpackningen till en hårvårdsprodukt otroligt tråkig och ställs in i ett skåp. Dessa från Maria Nila kan jag lätt ha stående framme för att ge det där lilla extra i rummet. Ett vitt badrum för en färgklick samtidigt som du har användning av produkten.

Maria Nila Salty Mist

Men det är så mycket mera med dessa produkter. Maria Nila tillverkas i Sverige, är inte testade på djur och är 100% veganska. Varje steg i tillverkningen är genomtänkt. Skonsamt inte bara mot håret utan även natur och djur.

Maria Nila Salty Mist

Om vi skall gå vidare till själva produkten. Salty Mist är en vårdande spray som skall ge känslan av att ha badat i saltvatten. Den ger volym utan att torka ut och skada håret som lätt händer under sommaren. Du kan antingen spray i vått hår och arbeta upp det genom föning eller så låter du det självtorka. Jag applicerar alltid produkten efter tvättning på kvällen och sedan sover jag med det utan att lägga någon som helst tid på att arbeta in det. På morgonen när jag vaknar har jag den perfekta volymen och behöver inte alls arbeta speciellt många sekunder med håret för att få det bra. Genom att använda denna produkt behöver jag inte tvätta håret mer än 2 gånger i veckan. Jag behöver inte heller använda mig av torrschampo mellan tvättningarna som jag gjort förut. Så Med andra ord är Salty Mist den perfekta reseprodukten, du slipper tänka på att hotellens produkter kan förstöra ditt hår, du behöver inte packa ner massa extra produkter och jag tror håret mår bra av slippa slitet varje dag.

Salty Mist innehåller reparerande alger och *Colour Guard Complex. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100% veganska ingredienser. Förpackningen är 100% CO2-kompenserad.

Maria Nila Salty Mist

Du hittar Maria Nilas Salty Mist hos Nordicfeel.se för ca 215 SEK.
Handlar ni en Maria Nila produkt hos Nordicfeel så får ni Schampoo och Balsam på jobbet. Men skynda er då det är sista dagen på erbjudandet idag.

Jag måste själv till och skaffa mig lite nya förpackningar då både schampoo och balsam är på sista svängen. 2-3 tvättar till sen är dom slut. 🙁

*Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande mina egna till 100% och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.