Skönhet & Mode

MARIA NILA – JULBOX

Maria Nila - Julbox-1

Inför jul kommer det mängder av olika presentförpackningar. Vilket jag tycker är kanon, man får en möjlighet att köpa dom produkter man gillar till ett bättre pris. Oftast.

Jag håller precis på att göra slut på just Maria Nila – True Soft och är i behov av nya förpackningar. Antingen så håller jag mig kvar vid True Soft eller så testar jag något nytt. Mitt hår verkar trivas bra med produkter från Maria Nila så jag kanske bara skall testa en ny sort.

Maria Nila - Julbox-3

Maria Nila True Soft Shampoo är ett shampoo som mjukgör, återfuktar och stärker torrt hår. Formulan som innehåller arganolja reducerar frissighet, statisk elektricitet och tillför glans till håret. Color Guard Complex reducerar dessutom färgförlusten som uppstår vid tvätt och värmestyling samtidgt som det skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila True Soft Conditioner är ett utredande balsam för torrt hår som effektivt mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Formulan som innehåller arganolja motverkar frissighet, statisk elektricitet och tillför glans till håret. Formulan är även berikad med Color Guard Complex som reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt och värmestyling samtidigt som det skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila - Julbox-2

Julboxarna som Maria Nila nu släpper består av schampo och balsam och finns i True Soft, Structure Repair, Pure Volume och Sheer Silver och kostar 299SEK

Alla Maria Nilas produkter är helt fria från sulfater och parabener.

Har du testat någon av Maria Nilas produkter tidigare?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma - Merakibeauty.se 21 november 2015 at 23:09

    älskar repair-serien 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.