Skönhet & Mode

Maria Nila – Efterlysning

Jag har alltid varit en sucker för produkter i reseförpackningar av någon anledning, vet faktiskt inte varför. Men den här gången efterlyser jag faktiskt dessa produkter i reseförpackning av en anledning. Och ni som följt mig på Beauty in Bloom vet att jag har en löjlig förälskelse till Maria Nila produkterna.

Maria Nila Colour Refresh

Igår körde jag lite hemma spa och tänkte färgbomba håret för att få det någorlunda snyggt under tiden jag funderar på hur jag verkligen vill ha det. Nu har jag bara två olika Colour Refresh hemma så det var inte så mycket att välja på. Men jag hade velat ha flera alternativ. Och då satt jag där i badkaret och fundera på om det inte vore perfekt att ha Colour Refresh i mindre förpackningar, typ reseförpackningar så man kan köpa på sig flera och sedan testa sig fram bland nyanserna utan att bli pank.

Maria Nila Colour Refresh

Hittar man sedan den färg man vill ha kan man ju gå över och köpa en full förpackning, för dom lär garanterat gå åt. För just nu går jag i valet och kvalet över vilken röd nyans jag skall färgbomba håret med. Maria Nila har två olika, Bright Red 0.66 och Autumn Red 6.60 som jag velar mellan. Men sen så vill jag mix det ihop med en brun nyans och då kommer vi till flera val som Sand 8.32Cacao Intense 4.10 och Brown Hazel 7.03.

Som ni kanske förstår så älskar jag att ändra färg på mitt hår, men det tar lätt stryk. Så när dessa produkter kom på marknaden blev jag helt överlycklig. I somras blekte jag tom mitt hår så jag skulle få bättre effekt när jag körde Vivo Violet. Blev så grymt!

Har ni testat några av dessa produkter, vad tyckte ni?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.