Maria Åkerberg Cover Stick

Maria Åkerberg Cover Stick

Maria Åkerberg Cover Stick

Innan man börjat använda sig av en produkt har man oftast svårt att förstå varför man skall använda sig av den. När man väl börjat använda sig av den så är det lätt att man skapar ett beroende. Fram till förra året brukar jag nästan aldrig använda mig av concealer eller coverstick. Idag kan jag inte leva utan produkten, och just nu lever jag ihop med Maria Åkerberg Cover Stick.

I slutet på april när jag besökte Stockholm Beauty Week fick jag mina bryn fixade hos Rapide Brow Bar och där använda dom Maria Åkerberg Cover Stick för att få lite liv i mina bryn. Där utan att själv applicerat produkten runt brynen kunde jag känna att detta var ett cover stick som jag bara måste ha. Jag kunde känna hur den verkligen gled på som smör och nyanserna var verkligen så där lagom ljusa på mig.

Maria Åkerberg Cover Stick

Här har vi en duo produkt som kan rädda dom flesta tillfällen. Allt från hängande ögonbryn, påsar under ögonen till blemmor som lyser upp tillvaron.  Att den även är Vinnare i Organic Beauty Award – Årets makeup produkt 2016 är ett stort plus tycker jag personligen. Motiveringen löd: “Med en förmåga att kombinera hållbarhet i dubbel bemärkelse, är denna en lättarbetad och skön multiprodukt som täcker det mesta. En sann trygghet i din necessär.” – Organic Beauty Awards

Maria Åkerberg Cover Stick

Jag använder denna oftast till att få en snyggare form på mina bryn men ibland händer det faktiskt att den får agera concealer / contouring. Det är inte så drastisk skillnad på dom två färgerna vilket gör att man lätt kan blanda i hop dom lite om man skulle skifta färg i ansiktet någon dag.

Maria Åkerberg Cover Stick

Kostar ca 195SEK, här kan du hitta en ÅF.

Har berättat tidigare att jag älskar Maria Åkerbergs ansikts- och kroppsprodukter, speciellt papaya peeling så det är lite extra roligt att hitta andra produkter. Det är nog många som inte vet om att Maria Åkerberg både gör hudvård och makeup.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.