Marc Jacobs i miniatyr

Marc Jacobs i miniatyr

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Har du hittat din signaturdoft, eller är du som mig och inte riktigt kan bestämma dig? Jag har lagt beslag på fyra dofter från Marc Jacobs som kanske kan hjälpa mig.

Under min semester gjorde jag faktiskt två resor till Åland och under den sista resan till Åland så köpte jag mig en liten present, till mig själv. Jag har under en väldigt väldigt lång tid gått runt och sniffat på tre av Marc Jacobs dofter utan att köpa dom. På Eckerö linjen hade dom ett taxfree kit med alla tre plus en till. Så det var väldigt svårt att inte slå till. Så nu äger jag fyra små Marc Jacobs och behöver därför inte vela om vilken jag skall köpa. 

Asken består som sagt av fyra dofter, två av dom är eau de toilette och dom andra två är eau de parfum. Behöver jag säga att dom är även så jäkla gulliga? Alla flaskor är i 4 ml.

Marc Jacobs i miniatyr

DAISY*
En lätt, lyxig och något sött doft. Den blir inte för söt som vissa kan tendera att bli. Feminin och ung skulle jag nog säga. Drar åt både det fruktiga och det blommiga.

Toppnoter: Jordgubb, violblad
Hjärta: 
Violkronblad, jasminbukett
Basnoter: 
Mysk, vanilj

Marc Jacobs i miniatyr

DAISY – Eau so Fresh*
Jag gillar den blommiga och somriga doften. Blir glad av att lukta på den och passar perfekt till vardags utan att bli för mycket. Självklart kan du bära denna även till fest utan några som helst problem. Den blir inte för tung eller barnslig.

Toppnoter: Hallon, grapefrukt, päron
Hjärta: Viol, vild ros, äpple
Basnoter: Mysk, cederträ, plommon

Marc Jacobs i miniatyr

Marc Jabocs – Divine Decadence*
För dig som vill gå ifrån dom ungdomliga dofterna men ändå inte riktigt vågar gå på dom tyngre. Den blir snäll med blommiga noter samtidigt som den ligger lite kraft i grunden. 

Topp: Champagne extrakt, apelsinblommor, krämig bergamott
Hjärta: Gardenia, kaprifol, hortensia
Bas: Saffran, vanilj, flytande bärnsten

Marc Jacobs i miniatyr

Marc Jacobs – Decadence*
En lite mognare och träig doft men blir absolut inte maskulin. Jag gillar det kraftiga i doften och bär den väldigt gärna till fest eller middag. Sensuell och lyxig, kan man säga så?

Topp: Italienska plommon, iris, saffran
Hjärta: Bulgariska rosor, jasmin, iris
Bas: Flytande bärnsten, papyrus trä

Marc Jacobs i miniatyr

Jag har väldigt svårt för att bestämma mig över vilken som är min favorit. Kanske är det en beroende på tillfälle och humör. Det är som sagt en fördel med lite mindre flaskor då du kan välja att använda flera olika och inte begränsar dig till en eller två för att dom är så stora och dyra.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.