Skönhet

Månadens produkt under 200SEK

Det är dags igen, efter år på hyllan så välkomnar vi “Månadens under 200SEK”!

Det var otroligt länge sedan jag skrev ett sådant här inlägg. Faktiskt något år sedan om jag inte har helt fel. Men jag tyckte det var dags att dra igång “Månadens under 200SEK” igen. För visst borde det finnas en produkt under 200SEK som är värt att rekommendera varje månad? Kanske borde jag samtidigt starta ett stående inlägg med månadens bottennapp.Vad tror ni om det? 

Så till månadens produkt som jag tycker är värd att rekommendera, och självklart kosta under 200SEK. Denna månad är det faktiskt ett riktigt budget klipp som jag tänkte tips om.

Original Source kommer få dig att vilja hoppa upp ur sängen för att ta en dusch! För ynka 25 SEK kan du välja bland 8 olika dofter, så varför inte ta flera så du kommer upp i månadens 200SEK.

Dom tre dofter jag fastnade för var Coconut & Shea butter*, Mint & Tea tree* och Lemon & Tea Tree*. Dessa tre är inga mjäkiga dofter, det är mer som att du står där i duschen och häller färskpressad juice på dig. 

Du hittar även dofterna: Rhubarb & Raspberry*, Lime*, Vanilla & Raspberry*, Mango* och Watermint & Guarana*.

Original Source använder sig av helt återvinningsbara flaskor vilket är kanon. Dom är även helt veganska, paraben fria. Istället för att ha blivit testade på djur så är dom testade på människor, precis så som det skall vara tycker jag.

Jag har inte sett dessa ute i fysisk butik utan beställt dom via Lyko*. Nu hoppas jag självklart på att Lyko tar in deras andra produkter som flytande tvål och dusch mjölk.

Sorry The Body Shop*, men jag har faktiskt hittat en produkt som nu ersätter era duschprodukter. Dessa är billigare och doftar naturligare! Ni har enkelt fått en riktig konkurrent.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.