Skönhet & Mode

Månadens produkt under 200SEK – Essie Nail Care Top Coat Speed Setter

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Hur ofta lackar du naglarna och sedan kommer på att du behöver gå på toaletten eller bara vill gå och lägga dig? Med månadens produkt under 200SEK är det faktiskt helt möjligt! Du behöver inte längre vänta i flera timmar (känns det ibland som) innan du ens vågar använda händerna till något, Essie löser problemet!

Det är dags för månadens produkt under 200SEK och jag var bara tvungen att ta denna produkt. Den är absolut inte ny ute på marknaden utan har funnits ett bra tag. Även jag har använt den under en väldigt lång tid. Men jag vet att när denna tar slut så kommer jag köpa en ny. Mina naglar kommer inte klara sig utan den. Och för det priset, alltså det finns liksom inte på något sätt att jag skulle sluta använda den.

Jag pratar helt enkelt om Essie Nail Care Top Coat Speed Setter*! Det här är topplacket som gör att du kan lacka naglarna och nästan direkt efter gå och lägga dig, gå på toaletten eller dra på dig festklänningen utan att lacket förstörs. Visst låter det helt underbar!

Essie Nail Care Top Coat Speed Setter* (149SEK) är ett ultrasnabbtorkande överlack helt enkelt. Genom att applicera som ett helt vanligt topcoat så är du redo på mindre än en minut. Jag älskar denna, har jag sagt det?

Det här är som sagt produkten jag kommer köpa om och om igen utan att tveka. Utan denna skulle jag inte måla naglarna längre helt enkelt! Önskade bara att denna kunde komma i matt finish. 

Har du någon annan produkt som du använder efter du målat naglarna för att dom skall torka fortare?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.