Månadens produkt under 200SEK

Månadens produkt under 200SEK

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Basen är alltid det viktigaste för att få till en bra makeup säger alla. Jag kan faktiskt inget annat än att hålla med sedan jag hittade Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating! Så att just denna fick bli månadens produkt var det ingen tvekan om.

Jag har mer eller mindre väntat på att det skall bli en ny månad och jag för presentera denna produkt. Personligen har jag inte riktigt varit vän med denna typ av produkter tidigare men efter ha testat Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating* (185SEK) blev jag kär. Och nu går det faktiskt inte en dag utan att jag använder den under min makeup. Tur att den är så pass “billig” att jag med gott samvete kan köpa mig en ny när den väl tar slut.

Så vad är det egentligen för produkt jag pratar om? 
Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating* är en balanserande primer som får ens makeup att sitta bättre och längre. Den jämnar ut hudens yta och ger en perfekt grund. Passar torr hud och det kan jag gå i god för då jag är extremt torr under vissa perioder av året, resterande perioder är jag bara torr och känslig.

Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating

Dom primers jag testat tidigare har fungerat lite så där på mig. Antingen har huden blivit allt för flottig så makeupen inte fäst ordentligt, primern har kornat sig och dragit med sig makeupbasen eller så har makeupen lagt sig väldigt fint och allt ser bra ut i en timme, sedan glider allt runt och jag ser ut som en canvas tavla där någon misslyckas totalt. Ja ni hör, det finns mängder av varianter på hur en primer inte skall fungera. Så ni kanske förstår min skepsis mot att testa ett nytt varumärke. Jag tror faktiskt inte jag hade hört någon prova den innan så det var lite som att testa grisen i säcken.

Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating

Redan efter första användning blev jag otroligt nöjd. Och självklart var jag tvungen att testa olika foundations bara för att se hur den skulle beter sig. Ibland vet man inte riktigt om det är underlaget eller ens foundation som krånglar. Det som är skönt med denna är att den inte ger någon färg utan är helt transparent när du väl applicerar den. Vill inte få chocken att se ut som ett spöke. Jag hittar heller inte någon obehaglig doft som lägger sig kvar på huden vid applicering. Denna känns mer eller mindre som en hudkräm, inga konstigheter. Inte en massa silikoner som gör att den lägger sig som en tjock och småkladdig hinna.

Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Propanediol, Dimethicone, Polysilicone-11, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, HDT/Trimethyloi Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Butylene Glycol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Citrus Aurantium Amara Bitter Orange Flower Extract, Rose Extract, Bellis Perennis Daisy Flower Extract, Prunus Mume Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gardenia Florida Flower Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Titanium Dioxide, Glutathicone, Talc, Polymethyl Methacrylate, CI77491, Triethoxycaprylylsilane, Disteardimonium Hectorite, PEG-10 Dimethicone, Magnesium Sulfate

Kiss NY Pro Faceprimer Hydrating

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.