Skönhet & Mode

Månadens Produkt – UNANI Dermo Defense Face Mist

Månadens Produkt

Ansiktet får stå ut med många påfrestningar och behöver lite extra vård. Med månadens produkt har du en snabb lösning till hand och den piggar även upp dig.

Under maj månad firade vi Morsdag och Glossybox gav ut en special edition för just detta ändamål. I boxen hittade jag månadens produkt, Unani Dermo Defense Face Mist. Det är nu jag verkligen börjat använda mig av den. Perfekt att ha med sig i handväskan eller strandväskan om man föredrar det. Vid långa bilresor kan huden lätt bli uttråkad och då är face mist en bra lösning till att få huden att må bättre.

Den här sprayen kommer från ett spanskt familjeföretag som har riktat in sig på naturliga och ekologisk kostmetika. Deras grundprincip är att behandlingen ska vara “mild och säker”, det måste balansera de normala funktionerna för att söka och upprätthålla balansen i kroppen. Med unani specifika produkter och behandlingar, ser dom till att återställa balansen i kroppen. Namnet på deras varumärke, kommer från de terapeutiska metoder för antika kulturen kring Medelhavet. Extrakt från roten curculigo orchioides hjälper till att balansera hudens pH-nivå och face misten ser till att huden återhämtar sig från all stress den utsätts för.

Dermo Defense Face Mist rekommenderas för känslig hud vilket passar mig perfekt. Den skall lugna känslig hud som kanske blivit utsatt för värme, kyla, klimatförändringar, dermatologiska behandlingar, etc. Den skall även hjälpa till att förhindra åldrandet, känslighet och rodnad i huden. Naturliga antioxidanter som renar, uppdatera och mjukar upp huden.

 Spraya misten över ansiktet för en snabb uppiggning om din hud känns torr och trött.

Har ni testat denna produkt?

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vad finns i ditt handbagage? | Daretobeyou.se 20 oktober 2015 at 11:46

    […] passar mig utmärkt. En facemist fick även följa med, vill inte riskera att min favorit från Unani försvinner eller går sönder på […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.