Maybelline Brow Drama Pomade Crayon
Skönhet & Mode

Månadens produkt – Maybelline Brow Drama Pomade Crayon

Februari börjar lida mot sitt slut, snabbare än man anar. Kanske inte så konstigt egentligen då detta är årets kortaste måndag, och den tråkigaste enligt många. Men vi gråter inte för det utan lyfter fram månadens produkt.

Även denna månad blir det en produkt som jag kom i kontakt med under Daisy Beauty Expo tidigare i år. Den har funnits ute i butik under en vecka så många har säkert hunnit testa den. Jag älskar att leka med ögonbrynen då det kan göra sån stor skillnad att bara göra något litet med dom. Du kan få en helt ny look av att bara byta från skugga till penna när du fyller i brynen.

Månadens produkt - Maybelline Brow Drama Pomade Crayon

Månadens produkt är Maybelline Brow Drama Pomade Crayon!

Måste dock erkänna att jag var lite skeptisk mot att fylla i brynen med en krita. Speciellt en krita som endast kom i två nyanser. Skulle det verkligen gå att få snygga bryn med en krita som troligen bara kladdar av sig överallt? Ja men självklart, det är tekniken i dina fingrar som gör att kritan lägger sig där du vill. Och fördelen med två olika bruna nyanser är att du kan blanda dom. Beroende på vilket humör jag har när jag vaknar så väljer jag medium eller dark där efter. Ingen dag är den andra lik!

Så vad gör Maybelline Brow Drama Pomade Crayon så speciell. Denna lilla knubbiga krita är enkel att ta med sig då den just är liten, perfekt att ha med om man vill fylla på under dygnets timmar. Dock tycker jag inte att man behöver det. Jag fyller i brynen på morgonen och färgen sitter i sig tills jag tar bort allt smink på kvällen. Jag väljer själv om jag vill ha naturliga eller dramatiska bryn när jag lägger trycket på kritan. Tryck till lite hårdare om du vill få mera färg eller var lätt på handen om du vill köra neutralt. Det är inte bara färgen som gör dina bryn snygga, kritan är även ett vax som fixerar brynen.

Maybelline Brow Drama Pomade Crayon

Du hittar Brow Drama Pomade Crayon i butik nu och kostar 89SEK. Kommer i nyanserna Medium eller Dark Brown. Osäker på vilken du skall ha så kör på båda och blanda lite som jag gör.

Behöver du  lite tips och trix inför nästa styling av brynen? Kika då in på Maybelline Brow Studio.

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.