Skönhet & Mode

Månadens produkt – Juni

Månadens produkt

Visa dagar kan man undra om sommaren kommer hitta till lilla Sverige. Skulle den inte komma så är det tur att det finns hjälpmedel som inte är skadliga, ja eller varför inte förbereda huden lite. Ni har säkert fattat vad som är månadens produkt nu.

Jag är en av dom som älskar att ha färg i ansiktet, naturligt dock. Gillar absolut inte när det är gult eller 4 nyanser för mörkt för att se naturligt ut. Och jag har verkligen hittat min produkt, den kommer få följa med mig året om. All respekt för produkter som foundation men vad skönt att slippa det ibland.

Apoliva Brun utan sol ansiktscreme är en brun utan sol kräm för ansiktet som gradvis bygger upp en solbrun färg. jag använder den oftast varannan dag, på så sätt får jag lite färg men inget överdrivet. Jag gillar att ha färg i ansiktet för att slippa min rödhet. Med en foundation blir det lätt väldigt täckande för att dölja allt men med denna behöver jag inte tänka på det utan för varje dag jag använder denna så minskas synligheten av rödheten i ansiktet. Vill jag vara extra brun så använder jag den varje dag. Och självklart kan man sminka sig över den då den passar som en underlagskräm. Nackdelen är att den inte hinner något solskydd.

Apoliva BUS-3

Ansiktscremen använder jag som en nattkräm då den även är återfuktande och mjukgörande. Låter den verka under natten och sedan smörjer in mig med vanlig dagcreme på morgonen. Dom kvällar jag inte vill bättra på nyansen smörjer jag in mig precis som vanligt med en nattcreme. Att den skall vara lätt parfymerad är inget jag har reagerat på och då brukar jag vara känslig för sådana produkter.

Apoliva BUS-4

Jämfört med andra produkter tycker jag denna är så pass mild att man kan vara slarvig. Det händer rätt ofta att jag “glömmer” smörja in mig ner mot hals och får lite panik under natten. Men det är ingen fara för det syns inga tydliga streck. Okej jag skall erkänna att jag råkat smörja in mig tre dagar i rad för att testa och då inte alls tänkt på den fina kant man får vid hårfästet om man inte jämnar ut den. Men det är inget man dör av. 🙂

Har du någon favorit bland brun utan sol produkterna?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.