Månadens Produkt Grazette Crush Power

Månadens Produkt - Grazette Crush Power

April har sprungit iväg och det är nu dags att presentera månadens produkt. Med fokus på håret har denna produkt tagit en stor plats i mitt badrum. Låt mig presentera: Månadens Produkt Grazette Crush Power!

Det var länge sedan en hårprodukt fick vara månadens produkt så jag tyckte det var dags nu. Denna produkt har jag faktiskt inte hunnit prova i mer än 18 dagar. Men ibland räcker det för att man skall få en uppfattning. Månadens Produkt Grazette Crush Power har tagit mitt hår till en helt ny nivå. Måste även berätta att jag använt dessa produkter både som långhårig och korthårig. Så i dagens inlägg spelar det ingen roll om du har kort eller långt hår, det är kvalitén på håret som räknas.

Månadens Produkt - Grazette Crush Power

Tidigare i april hade jag äran att få komma på Grazette´s visning av kollektionen Crush. Redan på plats fastnade jag för serien Power då den luktade gudomligt och ihop om att dessa produkter skulle ta mitt håret till en helt ny dimension. Mitt platta och färgade, typiskt skandinaviska hår behövde en ordentlig knuff för att få tillbaka självförtroendet. Då jag färgar mitt hår ca en gång i månaden blir det lätt livlöst tillslut och jag behöver produkter som både vårdar håret och färgen för att må bra.

Jag behöver inte ta mycket av denna produkt i håret för att lyckas bygga upp ett lödder. Med en härlig doft kan jag lätt massera in schampot lite extra länge.  Detta uppbyggande schampo ger ett fylligt och tjockt hår, något jag inte trodde var möjligt. Det behövs inte appliceras massa stylingprodukter för att håret skall behålla sin volym och kännas riktigt tjockt. Det är väldigt skönt att inte behöva olika produkter för mitt hår, utan dessa två små flaskor hjälper mig både med volymen och att reparera och stärka. Allt i en flaska! Crush Power Conditioner behöver endast värka i 60 sekunder. Inget slöseri på rinnande vatten eller tid medans du väntar.

Månadens Produkt - Grazette Crush Power

Har jag nämnt att dom luktar underbart! Ibland sitter jag och pillar i håret bara för att få känna doften. Helt ärligt så har jag inte hittat något med dessa två produkter som jag inte gillar. Det är ett bra betyg tycker jag. Älskar som sagt doften, vad produkten gör med mitt hår och förpackningen. En fullpoängare med andra ord!

Crush Power Schampoo innehåller: Bio-intelligent keratin – reparerar skadat hår genom att kombinera naturens och vetenskapens smartaste tekniker.
Grape seed complex – färgbevarande och UV-skyddande naturlig mix av antioxidanter.

Crush Power Conditioner innehåller: Bio-intelligent keratin – reparerar skadat hår genom att kombinera naturens och vetenskapens smartaste tekniker. Grape seed complex – färgbevarande och UV-skyddande naturlig mix av antioxidanter. Jojobaolja – med E-vitamin och omega/fettsyror som ger lyster samt balanserar hårbotten.

Nästa gång du går till frisören tycker jag att du skall fråga efter Grazette Crush Power!

Månadens Produkt - Grazette Crush Power
PR & Policy 2016

You Might Also Like

2 Comments

  1. Donnachic

    Vilket superbra tips, jag som alltid letar volymprodukter till mitt tunna nordiska hår! Tack för fin recension!
    Ha det bra, kram!

    1. Annica

      Vad kul att du gillade inlägget! 🙂 Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.