Månadens Produkt - Garnier Respons Body Moisturizing Lotion
Skönhet & Mode

Månadens Produkt – Garnier Respons Body Moisturizing Lotion

Mars lider mot sitt slut, det går otroligt snabbt nu. Vi har hunnit avverka sjukdom, påsk, våfflor och några dagar på sommartid. Och med allt det där i bagaget så är det äntligen dags att utse månadens produkt.

Många av er känner till Garnier som hårvårdsprodukter, men tänk nu efter 30 år kommer äntligen produkter för hela kroppen! Under Daisy Beauty Expo i januari vart jag introducerad av deras hudvårdsprodukter och jag fastnade direkt.

Garnier har tagit fram en hudvårdsserie speciellt anpassad för torr hud. Och torr hud är något nästan varje person lider av någon gång under året. Jag har extremt torr hud på vintern och älskar att smörja in mig med härliga produkter. Problemet är alltid att försöka hitta en produkt som verkligen går in snabbt i huden och inte lämnar kvar en fet hinna.

Månadens Produkt - Garnier Respons Body Moisturizing Lotion

Jag tror faktiskt jag funnit kärlek i Garnier Respons Body Moisturizing Lotion. Doften är helt underbar och sitter kvar länge. Men framför allt så går produkten väldigt snabbt in i huden och lämnar inte den där jobbiga feta hinnan efter sig. Jag känner mig verkligen återfuktad när jag masserat in lite lotion på armar och ben, och så luktar man helt underbart efter! Doften av kamelia och bärnsten får mig lätt att hoppa över parfymen visa dagar. Är du väldigt känslig mot dofter så bör du kanske undvika denna då doften är väldigt stark under en längre tid.

Månadens Produkt - Garnier Respons Body Moisturizing Lotion

Har gjort mig en liten reseförpackning som jag bär med mig i väskan hela tiden. Perfekt även mot torra händer. Man kan nog säga att jag skaffade mig ett nytt beroende efter första pumpningen. Kommer absolut fortsätta köpa denna.

Garnier Respons Body Moisturizing Lotion innehåller inga parabener för den som önskar att utesluta sådant i sina produkter.

Månadens Produkt - Garnier Respons Body Moisturizing Lotion

Nu ser jag verkligen fram emot att prova flera av Garnier´s hudvårdsprodukter under året efter ha blivit så positivt överraskad av denna. På tur står faktiskt Garnier Respons In-Shower body lotion.

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.