Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Månadens Produkt – E.L.F High Definition Powder

April

 

Månadens produkt är inte en nyhet men förtjänar absolut att bli vår månadens produkt.

E.L.F (eyes lips face) är kanske inte ett känt märke för många, men dom som väl använt detta märke vet vad jag kommer att prata om. E.L.F är ett amerikanskt budgetmärke som endast säljs via webben här i Sverige. Dock verkar det vara lite som med Victoria Secrets, märket skall inte säljas i butik men ack så finner man det lite överallt. Märket lanserades i New York 2004 och kom till England 2007.

Månadens produkt HD powder 1

Åter till produkten som jag så gärna använder.  Detta high definition puder är transparant, lite så där oskyldigt vitt. Vilket jag hellre ser att pudren är istället för vara gult eller rosa men heta transparent. Det blir alltid färg av det! Att detta är vit är ett plus för mig då mina foundations, BB/CC cream alltid är snäppet gult på mig och pudret dämpar då det.

Burken kommer med en puderpuff, som jag dock inte använder. Tycker det är lättare att använda en puderborste. Pudret lägger sig som en hinna över ansiktet och får det att kännas som en bebisrumpa. Även om det känns som att pudret ”kladdar” av sig under dagen så sitter det faktiskt kvar på kvällen vid avsminkning.

Det här är som sagt en favorit på sminkbordet. Den räcker otroligt länge.

Kostar ca 85:- beroende lite på valutan.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.