Månadens produkt – Daretobeyou Handcream

Månadens Produkt - CCS Handcream

Månadens favorit är tillbaka och först ut detta är år en speciell produkt kan man säga. Jag har varit med och skapat den lite på sätt och vis. 

Om några timmar går vi över till februari men innan dess skall jag presentera månadens favoritprodukt för er.

I början på januari hade jag äran att få göra min helt egna handkräm på Daisy Beauty Expo. Denna kom att bli min stora favorit under hela månaden kan man säga. CCS Healthcare stod för en speciell monter på skönhetsmässan där man fick vara med och tillverka sin egna handkräm, eller iallafall vara med och doftsätta handkrämen. Ett otroligt roligt och annorlunda sätt att locka till sig en speciell publik.

Månadens Produkt - CCS Handcream

Doften som jag valde hette Sensual Care 48 med noter som:
Toppnot: Bergamot, Mandarine och Ylang
Hjärtnot: Jasmin, Sandalwood och White flowers
Basnot: Amber, Vanilla och Musky

Det här är precis dom noter jag älskar i en produkt. Doften vart så jag. Väldigt mild men alla noter finns där. Och nu kan jag gå och dofta lite smått på händerna hela tiden utan att det stör någon. Jag har en hel del doftkänsliga runt omkring mig men ingen har reagerat på denna handkräm. *Lovely*

Månadens Produkt - CCS Handcream

Självklart valde jag att döpa den till “Daretobeyou Handcream”. Enkelt och väldigt passande.

Annars gillar jag själva designen då det är en pumpflaska och man får ut precis lagom mängd. Självklart gillar jag även innehållet bortsett från doften. En perfekt handkräm som inte lägger sig som en fet hinna men ändå återfuktar mina händer så där lagom mellan varje tvätt. Jag vill inte få massa fettavtryck på tangenterna eller alla papper som jag sitter med hela dagarna.

Nu håller vi tummarna för att denna handkräm inte tar slut allt för snabbt.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Emma - Merakibeauty.se

    Vad kul att få vara med att skapa själv:)

    1. Annica

      Ja det var riktigt intressant Emma. Det är inte varje dag man ser hur det egentligen går till när produkten kommer till. 🙂 Mer av sånt vill vi ha!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.