Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
Skönhet & Mode

Månadens Produkt – Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Lite tidigt att utse “Månaden Produkt” redan nu tycker ni? Jag kunde helt enkelt inte hålla mig, då jag var helt säker på vilken produkt som skulle bli månadens favorit tyckte jag inte att vi behövde dra ut mer på det.

Clarins – Instant Light Natural Lip Perfector är en solklar favorit för mig denna månad även då det absolut inte är någon nyhet ute i butik.

Jag är ingen lipgloss person och avskyr när läpparna klibbar ihop, men sen jag testade denna är jag helt såld. Med den milda men underbara doften vanilj och kola känner man nästan för att äta upp läpparna efter applicering. Om den ger mig fylligare läppar är tyvärr inget jag tänkt på utan är helt såld på hur den vårdar och får mina läppar helt underbart mjuka. Det är nästan att jag längtar lite till vinter och kyla då läpparna brukar bli torra och flagna. Mina kommer absolut inte göra det så länge jag missbrukar detta läppglans.

Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Min lilla tub (5ml, original är på 12ml) fick jag med Box of Beauty tidigare i månaden och jag har inte gått en dag utan den. Är rädd att den snart tar slut.

Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Nyansen jag har är 01 Rose Shimmer och den ger egentligen inte speciellt mycket färg på läpparna utan mer ett skimmer.

Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Smör av Irvingia gabonensis: skyddar mot uttorkning, ger näring och gör läpparna mjuka och smidiga. Sheasmör: ger näring och skyddar huden samtidigt som det ger en fyllig finish.

Det här är en produkt jag kommer fortsätta att köpa i framtiden. Denna produkt vann även Kicks Beauty award 2015, så helt fel ute är jag minsann inte.

Månadens Produkt - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Finns att köpa på bla Kicks, Nordicfeel och Eleven.se . Pris strax under 200SEK.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.