Skönhet & Mode

Månadens Produkt – Bioderma

Månadens Produkt - November 2015-01

November lider mot sitt slut och alldeles strax tar December över. Men innan det händer så tänkte jag presentera min “Månadens Produkt“. Förra månaden valde jag att ha flera produkter men under November har jag haft en klar favorit som ensam får ta ledningen. Nästa månad kanske det är dags för flera produkter igen.

Månadens produkt är en produkt som jag länge gick och tumma på innan jag tog mig i kragen och införskaffade den. Så nu under några veckor har mitt ansikte fått testa på Bioderma Sensibio H2O!

Månadens Produkt November 2015

Mitt ansikte är väldigt känsligt när det kommer till rengöring så jag var väldigt nyfiken på denna lilla produkt för att se om den kunde hjälpa mig. Tidigare har jag använt en produkt som rengjort utan att ge mig reaktion, men jag har faktiskt inte känt att ansiktet blivit helt rent.

Men vad är Bioderma Sensibio H2O?
Bioderma Sensibio H2O
rengöringsvatten är en mycket mild rengöringsprodukt med effektiva rengöringsegenskaper tack var milda mikro-emulgatorer (miceller), ett micellärt ansiktsvatten. Med micellärt betyder det kortfattat att vattnet innehåller laddade partiklar som drar åt sig smutsen och att man därför inte ska behöva gnugga lika mycket. Bioderma Sensibio H2O rekommenderas till känslig hud. Rengör, tar bort makeup och lugnar huden. Din hud blir ren, mjuk och smidig utan risk för irritationer. Gurk- och lakritsrotrextrakt lugnar huden.

Månadens Produkt November 2015

Jag gillar verkligen Bioderma Sensibio H2O då den används med bomullsrondlar eller liknade produkt, så du behöver inte ha tillgång till rinnande vatten. Och du behöver inte olika produkter för ansikte och ögon. Vet du att du skall vara ute halva natten och lätt glömmer att tvätta av dig sminket innan sänggång? Ställ denna produkt på nattduksbordet med lite bomulls så är ditt ansikte räddat!

Månadens Produkt November 2015

Ang mina reaktioner som jag får av just rengörings produkter så klarade jag mig denna gång. Bioderma Sensibio H2O är verkligen milt och tar garanterat bort allt smink, även vattenfast. Jag känner mig ren i ansiktet efter användning.

Bioderma Sensibio H2O är en helt klart en produkt jag rekommenderar och kommer att fortsätta med. Tycker inte den är dyr för vad du får ut av den, helt klart plånboksvänlig.

Månadens Produkt November 2015

Finns att köpa på Apoteket för ca 139SEK.

Pst. Den finns även för fet/oren hy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma - Merakibeauty.se 30 november 2015 at 14:17

    skulle vilja testa 🙂 bra pris också

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.