16 maj, 2022

Månadens produkt – Absolute New York Garlic Nail Treatment

Februari

Garlic Nail Treatment var en av produkterna som kom i Glossybox i januari. Jag var väldigt skeptisk mot denna lilla flaska i början. Vet inte om det hade med namnet eller märket att göra. Absolute New York har faktiskt kommit med Glossybox tidigare och jag har varit nöjd med dom.

Åter till månadens produkt! Garlic Nail Treatment verken luktar eller ser ut som en vitlök utan det är att den är berikat med naturligt vitlöksextrakt som gör att man döpt den till just garlic. Detta är en vårdande nagelbehandling som även innehåller safflorolja. Den är speciellt framtagen för att ge liv till svaga och sköra naglar. Dom naturliga vitlöksenzymerna tränger in på djupet.

Absolute New York Garlic Nail Treatment-1

Man använder lacket som ett baslack alternativt helt för sig själv. För att verkligen testa produkten har jag helt uteslutit andra produkter under dessa veckor bara för att se vad den kan åstadkomma för mina naglar. Penseln är i tunna fiberoptiska liknande strån och följer nageln väldigt lätt. Jag uppfattar inte den inte speciellt rinnig eller för trög utan helt så där perfekt.

Många har varit lite skeptiska mot lukten då man lätt kan tro att den skall lukta vitlök, men faktum är att den luktar inte alls speciellt starkt. Inte vitlök heller för den delen. Men den är mycket mildare än vanliga lack.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Torktiden måste jag faktiskt säga att jag är väldigt nöjd med också. Oftast målar jag på två lager så att jag vet att det håller någon dag. Låter det torka 1-2min mellan lagren. Uppleverar absolut inte att det fortfarande är mjukt efter utan det torkar snabbt och håller en bra yta.

Efter några dagar målar jag på ett nytt lager om jag känner att det börjar sina, men annars tycker jag att det håller sig bra.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om lacket har gjort någon nytta på mina naglar?

Min högra tumnagel har inte vuxit på ca ett år av någon konstig anledning. Men nu efter att jag börjat använda detta lack så har den verkligen börjat växa, och den skivar sig inte.

Alla naglar har gått från att vara mjuka och böjbara till stabila och hårda. Växer gör dom allt. På ca en månad har jag fått fila ner dom två gånger för att dom börjat bli för långa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Detta är en produkt jag garanterat kommer att fortsätta köpa. Jag tror faktiskt inte att jag har haft så här långa egna naglar tidigare. Måste bara hitta vart den går att köpa. Då jag är så pass nöjd för det inget om jag får betala lite dyrare fraktkostnader men blir självklart glad om den finns i Sverige. Priset ligger runt 100 SEK / 15ml.

Hur har ni upplevt Garlic Nail Treatment?

//annica

2 tankar på “Månadens produkt – Absolute New York Garlic Nail Treatment

  1. Om den gör så att naglarna blir både hårda och växer så är det ju verkligen värt 100kr, speciellt om det förhindrar att som skivar sig. Vart köper man lacket???

    1. Så fort jag får veta vart man kan köpa det så säger jag till Louise! Tradera är alltid ett alternativ, säkert många som säljer sina där ifrån Glossybox. 🙂 //Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.