Eucerin Hyaluron filler
Skönhet & Mode

Månadens hudvårdskit – Eucerin Hyaluron filler

Klimatet håller på att gå mot det varmare även om snön och blåsten tittar fram lite då och då. Vi börjar anpassa oss med lite lättare kläder och makeupen går mot färggladare skalor. Men hur gör du med din hudvårdsrutin, är den som den alltid brukar vara eller anpassar du den efter årstiderna?

Det är dags för mig att påbörja en ny hudvårdsrutin. Denna gång har turen kommit till Eucerin som nästan kommer förse mig med en hel hudvårdsserie. Här har vi rengöring, dag- och nattkräm och ögonkräm. Detta inlägg kommer handla om dag- och nattkräm. Under Daisy Beauty Expo fick jag möjligheten att se över min hy och vad som egentligen är bra för den. Är jag torr eller bara yttorr. Och vi kom snabbt fram till att jag faktiskt är torr och känslig. Dricka mycket vatten är prio ett!

Eucerin Hyaluron filler

Men jag har faktiskt en till anledning till att just testa dessa små produkter, RYNKOR! Snart är dom ikapp mig även om jag inte passerat 40 ännu, men det skadar aldrig att börja förebygga. Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme är en avancerat komponerad dagkräm mot rynkor och för torr hud, med hyaluronsyra* som fyller ut även djupa rynkor.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme innehåller en unik kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra som tränger in i och fyller ut rynkorna inifrån. Produkten innehåller även det bioaktiva ämnet glycin saponin** som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra och därmed förbättrar hudens fukthalt och slätar ut rynkor inifrån.

Eucerin Hyaluron filler

Eucerin Hyaluron-Filler Nattcreme innehåller två olika varianter av hyaluronsyra som behandlar alla typer av rynkor samt glycin saponin som aktivt stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Koncentrerad dexpantenol främjar hudens förnyelseprocess under natten. Huden känns mjuk och återfuktad.

Jag gillar att burkarna är i små skalor då dom är lättare att förvara både hemma och på resande fot. Ett annat stort plus är att dom inte luktar speciellt mycket, en väldigt mild doft men inget man reagerar på. Ytterst lite behövs vid varje applicering så jag tror nog att dessa två burkar kommer få följa med mig även under hela april. Måste säga att även innan jag påbörjat denna hudvårdsrutin så ser jag fram emot att testa fler av Eucerins produkter. Det finns så många andra produkter som jag skulle vilka prova på och se om dom kan hjälpa mig med en bättre hudvård. Har du testat någon av Eucerins produkter som du bara tycker är wow!

Självklart kommer jag återkomma när jag avslutat denna hudvårdsrutin och berätta om hur det gått.

Eucerin Hyaluron filler

Eucerins produkter hittar du på dom flesta apotek. Dagkrämen ligger på ca 279SEK och nattkrämen på ca 289SEK.

*Hyaluronsyra bildas i kroppen och utgör en del av hudens bindväv. Ett av ämnets huvudfunktioner är att hålla kvar fukten i huden, och det kan binda upp till 30 gånger sin molekylära vikt i vatten. När vi åldras avtar produktionen av hyaluronsyra i huden och rynkor uppträder eller blir djupare.

**Det bioaktiva ämnet glycin saponin, som framställs ur soja, har visat sig ha den starkast stimulerande effekten på den naturliga produktionen av hyaluronsyra i huden. Det stimulerar fibroblasterna, de hudceller som ansvarar för produktionen av hyaluronsyra i dermis, till att öka produktionen av ny hyaluronsyra med upp till 256 % (in vitro).

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.