Månadens hiss och diss

Hiss och Diss Maj 2016

Idag slutar vi att endast hylla produkter, det är dags att dra igång månadens hiss och diss på bloggen. Allt är inte guld som glimmar helt enkelt!

Det är dags för Månadens Produkt här på bloggen, men jag har faktiskt valt att ta bort den kategorin och istället presentera Månadens Hiss och Diss. Varför bara hylla produkter och låtsas om att dom sämre produkterna inte finns. Jag vill dela med mig av dom produkter jag inte tycker om också inte bara glädje orden ta över helt. Så till detta första inlägg har jag plockat ut några av produkterna som jag använt mig av under maj och tycker så där lite extra om eller rent av mindre.

Hiss och Diss Maj 2016

Vilka produkter tror ni hamnar på hiss respektive diss? Omöjligt för er att veta kanske men vi tar och hoppar på produkterna direkt utan att slösa massa tid.

Månadens Diss går till tre olika produkter. Vi har två till håret och en till ansiktet. Jag vart faktiskt väldigt besviken när dessa inte fungerade för mig då jag verkligen hoppats på dom.

Hiss och Diss Maj 2016

Scwarzkopf – Color refresher kom i förra månadens Glossybox och jag såg fram emot att fräscha upp mitt hår mellan färgningarna som nu produkten säger att den skall göra. Den skall tom stegvis täcka gråa strån. Rena drömmen tänkte jag. Smidigt med en mousse som kan appliceras utan handskar, även om jag rekommenderar att man sitter i ett badkar då den droppar väldigt mycket. Men själva färgningen måste jag ge stort minus för. Mina gråa strån är kvar och resten av håret blev faktiskt ljusare efter ha använt produkten. Chockad måste jag säga faktiskt att jag blev. Produkten är för mörkbrunt hår och det står ingenstans att den kan bleka håret på tre minuter. Nej tyvärr, denna åker ner i papperskorgen!

Sebastian Professional – Spray gel skall ge en volym som håller. Älskar doften men själva produkter gör absolut ingenting åt mitt hår. Jag kan inte skylla på att håret är för tjockt eller långt utan jag tror helt enkelt inte att produkten var för mig helt enkelt. Saltvatten spray ger mer volym än denna, så ner i papperskorgen med denna också.

PS – Brightens and moistureses 3D mask införskaffades i Berlin tidigare denna månad. Använde en mask när jag var i Berlin och en när jag kommit hem. Ni som följer mig på Instagram kunde se när jag testade masken för första gången. En gigantisk ark mask med otroligt mycket vätska. Då jag aldrig läste på förpackningen är jag använde den första gången var jag tvungen att testa den på nytt två veckor senare. Det stod nämligen att den inte skall användas på solbränd hy och det var precis det jag hade när jag provad den första gången. Men tyvärr gav den samma resultat efter andra gången också. Masken torkade ut något fruktansvärt och jag får smörja in mig flera gånger om dagen. Jag har inte använt foundation eller något puder överhuvudtaget sen dess för att kunna återfukta huden igen. Trist med en rolig och billig produkt, men den åker även den ner i papperskorgen.

Då går vi över till Månadens Hiss och hoppas på lite roligare produkter.

Hiss och Diss Maj 2016

Au Natural – Kardashian Beauty lipstick och lipliner är en produkt som verkligen fastnade på mina läppar. Smidigt med två produkter i en, sånt gillar vi. Ett litet minus är dock att liplinern väldigt lätt smular sönder om den är varm, men är man försiktigt fungerar det bra. Läppstifts delen glider på som smör och jag tycker båda produkterna sitter väldigt bra. Som namnet Au Natural tyder på så är dessa två stift i en neutral färg, nude men ändå lite gammelrosa. Me like!

Hiss och Diss Maj 2016

by CCS Foot – Fotspray är en amazing produkt! Luktar underbart så risken är att man överdoserar lite. Och den håller verkligen vad den lovar. Jag kan springa runt i ballerina utan strumpor och ingen dör. Sambons gympaskor har fått ett nytt liv, han vet dock inte om att jag sprayar dom. Var jag tvungen att välja en produkt som är månadens eller årets faktiskt så skulle det bli denna. Kommer inte klara en dag i sommar utan denna.

Panda´s dream So cool eye cream – Tony Moly följer med mig överallt. Jag inbillar mig att mina påsar under ögonen blivit mindre och när jag applicerar produkten så känner jag mig mycket piggare. Kan denna lilla söta panda verkligen göra underverk för mina ögon. Så skönt att applicera när man sitter framför en dator hela dagarna. Några gånger har den faktiskt fått fötter då den stått vid min skärm på jobbet, men jag håller hårt i den nu!

Billian Dollar Brow – Universal brow pencil fungerar perfekt för mig nu efter att jag färgade mina bryn på Stockholm Beauty Week. Utan att göra brynen allt för hårda så gillar jag den mörka färgen. Behöver jag mjuka upp dom lite så är borsten perfekt som finns i den andra änden på pennan. Den askbruna färgen är väldigt lätt att applicera och sitter hela dagen utan problem.

Ja här har ni mina hiss och diss för maj. Hittade ni någon produkt som ni tycker likadant om eller kanske helt olikt mig? 

Vissa av dessa produkter har jag fått via pressutskick, men mina åsikter är helt och hållet mina egna. Mer om PR & Policy hittar här.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.