Skönhet & Mode

Månadens Hiss och Diss Juni

Juni har gått till sitt slut och man kan undra vart den månaden egentligen tog vägen. Även om det varit en månad full med nya produkter har det varit otroligt svårt att välja ut några produkter inför Månadens Hiss och Diss. Ibland hittar man både bra och dåliga produkter men har man tur en månad så är det bara bra produkter som har testas.

Det var det verkligen inte lätt att utse vilka produkter som skulle få komma med på listan för Juni. Jag har utvärderat och kommit fram till några produkter som jag tycker är värda att nämna. Men listan blir inte som vanligt, jag har nämligen ingen produkter som jag kan sätta på Diss listan. Känns faktiskt väldigt konstigt. Måste helt enkelt börja prova fler produkter. För jag antar att även då detta är min lista så kan jag inte sätta fästingar på Diss listan hur mycket jag än skulle vilja. För fästingar är verkligen en stor diss med sommaren.

Så nu kommer månadens Hiss produkter med andra ord!

Månadens Hiss och Diss Juni

RITUALS – Miracle Scrub
Även om man inte är ute i trädgården och röjer eller meckar med bilar så är en handscrub så underbart! Denna som namnet tyder på är för mig en mirakel skrubb. Jag skulle lätt kunna använda denna skrubb som tvål flera gånger om dagarna då jag tycker att den luktar underbart. Applicera på torra händer och massera till du känner dig nöjd. Tillsätt lite vatten och massera lite extra innan du sköljer händerna helt. Doften sitter kvar rätt länge även då den blir mildare vart efter.

Just nu är det faktiskt extra pris på denna hos Rituals. Jag skall bunkra upp med några tror jag faktiskt. Perfekt till vintertrötta händer sedan.

TRIND – Nagelbalsam
Jag lider av otroligt torra naglar kan man säga. Dom växer otroligt och håller sig väldigt bra i omgångar, men dom rullar ihop sig. Tittar man ovanfrån på nageltippen så ser man att dom inte ser ut som en halvmåne utan mer något som försökt se ut som en fullrullad lussebulle. Nej jag lider inte av det för det gör verken ont eller ser illa ut. Men jag tycker det är så fint när dom inte är så här hoprullade så jag försöker våra nagel och nagelband med lite olika produkter. Trind Nagelbalsam kom med Glossybox och fastnade på direkten. Otroligt enkelt att applicera på alla naglar, låt verka ca 2min och sedan massera in det som är kvar. Hur enkelt kan det inte bli! Mina naglar mår bättre det vet jag även om det tar lite tid för naglarna att bli återställda.

Månadens Hiss och Diss Juni

BLISSBody Butter
Så underbar produkt. Älskar doften som får mig att längta till en tropisk sommar vid havet. Jag har förbrukat några tuber redan då jag oftast använder mig av trazel size. Har alltid med mig en i väskan då man aldrig vet när det behövs. Nu när det är varmt ute använder jag oftast ingen parfym utan förser kroppen med denna doft istället. Krämen är väldigt dryg och räcker länge. Glider på som smör och går snabbt in i huden. Doften av citrus ligger kvar och huden känns väldigt len. Detta är en kräm som jag kommer använda mig mer av så det är snart dags att köpa ny, kanske en full size vore vettigt denna gång.

UNDER HUDENKakan Hermansson
Här har vi månadens utstickare! Kakan Hermansson har en egen podd som jag tycker är amazing. Visst att den kan bli jobbig visa stunder då det är mest fnitter och goja, men det kommer fram så mycket nyttigheter och framför allt är det intressant. Mycket skönhet som blandas i hop med lite privata bitar av personer som hon intervjuvar. Det är otroligt skönt att hon inte är expert på allt inom skönhet utan medger flera gånger att det är hennes åsikt utan någon som helst bevis för att det verkligen funkar och sånt liknade. Hon är en vanlig människa som delar med sig av hennes stora intresse och jag älskar att lyssna.

CCSFoot Cream
Det är inte bara händerna som får sig en omgång i juni. Jag håller på att testa flera produkter för fötterna men denna kunde jag bara inte låta vara. Denna fotkräm från foot by CCS är guld värd! Svalkar otroligt skönt efter en dag i varma skor, mjukar upp och svalkar samtidigt. En liten hemlighet, har du fått myggbett på fötterna är denna underbar att smörja in med. Det slutar klia!! Fuktgivande och härlig doft är denna min fotfavorit i Juni. Jag håller som sagt på att testa några andra produkter nu också.

Några av produkterna är pressutskick men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du som vanligt under PR&Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.