Månadens Hiss och Diss Juli

Månadens Hiss och Diss Juli

Juni har gått till sitt slut och man kan undra vart den månaden egentligen tog vägen. Även om det varit en månad full med nya produkter har det varit otroligt svårt att välja ut några produkter inför Månadens Hiss och Diss Juli. Ibland hittar man både bra och dåliga produkter men har man tur en månad så är det bara bra produkter som har testas.

Dagarna springer verkligen iväg och juli har redan passerat. Idag börjar augusti och jag får snart gå på semester. Under sommarmånaderna kommer det inte så väldigt mycket nya produkter men det ger tid att utforska allt man inte hunnit med under försommaren. Idag är det dags att presentera Månadens Hiss och Diss Juli. En månad då det både är gammalt och nytt att berätta om. Något har du kanske sett tidigare medans andra produkter är helt nya för dig.

Månadens Hiss och Diss Juli

Vi börjar med Diss. Det borde inte vara några problem att komma på produkter hit då man oftast vet på direkten om man inte gillar en produkt men ibland har man turen att inte få några sådana produkter på halsen. Denna månad var det två produkter som fick mig att dra ner på mungiporna. Inga katastrofer men jag kände mig ändå missnöjd med dessa.

Månadens Hiss och Diss Juli

KICKS – Instant Treatment Cooling Beauty
Denna anti-stress mask skulle kunna vara guld värd, men jag kanske gjorde misstaget att köpa alla masker dom släppte och sedan jämförde jag dom med varann. Då kändes tyvärr denna helt onödig då Drink up hade samma effekter tyckte jag. Pluset som med denna mask var doften. Ja visst är den lugnande, men det är dom flesta maskerna tycker jag. Masken åker inte ner i papperskorgen utan jag kommer använda upp den när jag känner att jag är i behovet. Så som jag skrev ovan var det inga katastrof produkter som hamnade på Diss listan.

GUNRY – Nail polish remover Dip-in
Jag bara älskar Dip-in removers, mitt liv blir så mycket enklare. Har använt remover från Gunry tidigare och reagerat men ändå så köper jag den på nytt då den är snäppet billigare än Depend. Men det som får mig att sätta denna lilla burk på Diss listan är höjden på burken och att den smular. Kanske är det mina naglar som är för långa och vassa men skummet smular sönder och åker ur burken hela tiden.

Månadens Hiss och Diss Juli

Månadens Hiss produkter blev några fler än tänkt men jag har haft några favoriter som jag använt flitigt under Juli. Någon nyhet och andra har funnits ett tag på marknaden.

iZ Beauty of London – Nail polish
Det var inte så många dagar sedan jag skrev om detta nagellack, men jag älskar verkligen färgen. Designen på flaskan föll mig i smaken då den är liten och lätt att handskas med när man väl skall applicera på alla naglar. “Can you keep a secret” har varit en favorit på naglarna under juli.

THE BODY SHOP – All in one BB Cream
Denna BB cream är ingen nyhet men det är först nu under sommaren som jag börjat använda nyansen mörkare. Jag gillar den lätta formulan som inte lägger sig som en kaka över ansiktet och krakelerat efter någon timme. Här har vi en otroligt lätt BB cream som snabbt anpassar sig till huden utan att se onaturlig ut. Under juli har jag använt 01 men hoppas på att kunna använda lite av 02 efter semester. 00 är den nyans som jag använder under resten av året när jag ser ut som ett spöke.

TONY MOLY – So cool eye stick
Detta händer inte ofta, men denna månad har vi en favorit som jag faktiskt presenterade även under maj. Jag kan säga att jag faktiskt inte kan leva utan denna, så skönt att svalka påsarna med när man sitter framför datorn hela dagarna på jobbet. Den lyfter upp tillvaron och får mig piggare. Första applicering sker när jag tagit mig iväg till jobbet för att se någorlunda pigg ut när jag äntrar kontoret. En otroligt dryg produkt som absolut kommer införskaffas igen.

ISADORA – Face Sculptor Natural Bronze
Denna palett åker med mig överallt! Perfekta nyanser till min hy utan att bli för mycket. Pigmentet är rätt svagt men jag gillar när det bara skymtar lite i ansiktet och vill inte ha några extreme skillnader.

BENEFIT – Goof Proof Brow Pencil
Älskade ögonbryn som många dagar vill leva sitt eget liv. Utan att kladda eller göra bryna helt onormala kan denna penna få mitt ansikte att se levande ut. Har använt den dagligen och måste köpa på mig en till minst när denna tar slut. Färgen sitter hela dagen och är inga problem att tvätta bort under ansiktsrengöringen på kvällen.

Några av produkterna är pressutskick men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du som vanligt under PR&Policy.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ingela

    Håller med om Gunryburken, den smular något infernaliskt. Så irriterande, för det är en av de bättre märkena och den luktar inte som att man vill hoppa ut genom fönstret varje gång man använder den. Men detta smulande!

    1. Annica

      Har du testat Depend, den lila burken? Luktar ingenting. Dock lite dyrare än Gunry men helt klart mycket bättre faktiskt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.