Skönhet & Mode

Månadens Favoriter – Oktober

Månadens produkter - Oktober

Oktober börjar närma sig sitt slut och november tar över vår kalender. Istället för att köra månadens produkt tänkte jag visa er mina favoriter för denna månad.

Här kan det dyka upp det mesta inom dom flesta områden. Denna månad kör vi dock renodlad beauty rakt igenom. Så vilka produkter har gjort min oktobermånad lite lättare och kanske rent av lyxigare än vanligt.

Månadens produkter - Oktober

Rituals – Ginkgo´s Secret – Caring hand balm
Denna handbalsam är med mig varje dag på jobbet. Under fräsch och underbar doft. Gingseng och Ginkgo tar hand om dina händer. Jag har inte använt mig av så många produkter tidigare från Rituals då jag oftast vänt i dörröppningen till butiken pga starka dofter. Så just denna gröna tub förvånade mig på ett väldigt postivt sätt. Kommer absolut ta mig till en butik snarast och se över flera produkter ifrån denna serie och kanske hitta någon annan doft som tilltalar mig.

YSL – Black Opium EdT
Älskar verkligen denna doft! Kan man bli kär i en doft så har jag blivit det. Första gången jag stötte på denna fast i EdP format så vände jag på klacken. Aldrig att jag skulle bära en Opium doft, dom som är så kraftiga. Men jag fick en rejäl smäll på fingrarna när jag tog mig en sniff. Så underbara toner rakt igenom. Nu varvar jag EdP och EdT, lite beroende på tillfälle.

Depend Nailpolish Remover – Dip in Doftfri / Snabb
Det här är en produkt som varit mig trogen denna månad. Otrolig lätt att hantera och tar även bort lack med massa glitter i. Det som föll mig mest i smaken var att den inte luktar en halv kemikaliefabrik. Jag kan utan problem ta bort mitt nagellack med sambon i samma rum utan att det blir gnäll. Ett minus är att dom ändrat designen till en hög burk. Jag vet att man inte behöver trycka ner fingret i botten, men jag vill ha en liten och knubbig burk.

Isadora – Eye Color Bar
Härliga nyanser av brunt som fungerar till alla tillfällen. Paletten är så pass liten att den lätt får plats i handväskan. Bra pigment och sitter länge. Dom nyanser som har skimmer i sig är inte överdrivna utan fungerar utan att man lyser upp som en julgran.

Apoliva – Dusholja
Min räddare! Det har blivit många duschar alternativt bad med denna produkt. I duschen använder jag den som en olja och masserar in kroppen. I badet kör jag den som badolja, fungerar hur bra som helst. Mild och rund doft som håller sig kvar.

The Body Shop – Monoi Oil
Denna olja använder jag till håret. Kluvna toppar eller allmänt risigt hår efter ha blekt och färgat det lite mycket gör man håret en rejäl tjänst med oljan. Doftar underbart och jag tror den har en lugnade effekt då jag börjat sova bättre på nätterna efter ha masserat in några droppar i håret.

Månadens produkter - Oktober

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.