Månadens budget kap - Cien
Skönhet & Mode

Månadens budget kap – Cien

Ibland räcker inte riktigt pengarna till och du måste försöka hitta dom där guldkornen bland budgetmärkena. Idag drar vi igång “månadens budget kap” och först ut är en BB cream.

Jag vet inte hur ofta jag fått höra att januari är en svår månad ekonomiskt. Då jag inte spenderar speciellt mycket pengar till verken jul eller nyår så har jag inte erfara detta tidigare. Men i år är det lite annorlunda. Mycket skulle betas av med decemberlönen (som är min sista fasta fulla lön) och då blev det automatiskt mindre pengar kvar i januari att leva på. Inga konstigheter faktiskt. Men det var inte min ekonomi vi skulle prata om idag faktiskt.

Är det så att du har dåligt med pengar just nu och behöver en ny BB cream så har jag faktiskt hittat den perfekta (för mig iallafall). Och den är självklart billig! För 39,90SEK kan du få en BB cream från märket Cien som säljs hos Lidl och faktiskt är deras egna märke. Man skall inte underskatta lågprisbutikerna.

Månadens budget kap - Cien

BB Cream All in one (blemish balm cream) finns tyvärr bara i två nyanser av vad jag kunde se. Antingen light (som jag använder mig av) eller medium to dark. Men jag har hört så skall det finnas en light to medium, skall se om jag kan hitta den på någon annan Lidl och sedan jämföra den med min light.

En stor nackdel med denna är att den går ut 2018/09. Hinner jag använda upp den mån tro? Och varför är det så kort datum, är det så att den stått på hyllan väldigt länge. Fördelen med att ha ett datum överhuvudtaget är att du lätt ser om den är gammal eller inte. Det är inte ofta jag sett ett datum på själva förpackningen utan det står på ytterkartongen, och hur ofta har du kvar den.

Månadens budget kap - Cien

BB Cream All in one har ett lågt SPF, men det är ändå något. (SPF15). Skillnaden med en BB cream och en foundation är att denna bara jämnar ut hudtonen och inte täcker eller bygger på. Enligt mig själv så har jag inte världens bästa hudton för att köra en BB cream, men av någon anledning trivs jag bäst med det. Denna skall vara täckande men då får du bygga på med något lager.

Den ser väldigt mörk ut vid första anblick men så fort du börjat jobba in den lite så smälter den väldigt bra in. Jag har fortfarande kvar en del av min rodnad men jag tycker ändå att denna bb cream lyckas dölja en del utan att bli verken kakig eller för gul

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.