The Man box Make it Simple, but Significant

The Man box - Make it Simple, but Significant

affiliatelänkar
The Man box Make it Simple, but Significant låter oss slås om innehållet. Det har nämligen varit en liten tjuv i boxen, positivt eller negativt? Men vi kör lite grooming i bloggen och kanske en djupdykning i parfymens värld så får vi se vad som händer med tjuven.

Då var det sambons tur att få lite nya skönhetsprodukter. The Man Box* Make it Simple, but Significant är här! Jag skrev i senaste inlägget om just denna box att det troligen var den sista för hans del. Men nu när jag fått denna är jag glad att vi inte avslutade prenumerationen. Är kanske det här en perfekt present till farsdag, födelsedagen eller julklapp?

The Man box - Make it Simple, but Significant

Har du någon i din omgivning som inte är så insatt i manlig skönhet? Nu i höst har The Man box påbörjat något nytt i deras magasin som följer med varje box. Dom kommer nämligen ta oss med i “grooming guide” där dom gör en djupdykning i olika ämnen. Perfekt för dig som vill veta lite mer kring produkter och trender. I denna box tar dom oss med i världen runt parfymen.

The Man box - Make it Simple, but Significant

Men vad säger vi om innehållet i denna box, kommer sambon få behålla allt är lägger jag beslag på hälften? Boxen var otroligt tung denna gång vilket nästan alltid är något positivt. Dock visste jag redan vilken produkt som utgjorde största delen av vikten då det hintas lite om det innan boxen skickades ut.

The Man box - Make it Simple, but Significant

PRADA* Amber Pour Homme  (665SEK / 50ml)
Jag personligen har lite svårt för starka herrdofter, men jag gillade den. Kändes fräsch och trendig. Doften öppnar med amber, patchouli, vanilj och tonkabönor för att övergå till geranium, vetiver, apelsinblommor och myrra. Basen består av italiensk bergamott, mandarin, neroli och kardemumma. Mocka gör lädernoterna mjukare tillsammans med saffran och sandelträ-oljor. Vi får se om sambon vågar prova.

The Man box - Make it Simple, but Significant

CETAPHIL Moisturizing Lotion (129SEK / 500ml)
Ni som följer mig här på bloggen vet att jag älskar deras produkter, så frågan är om sambon får behålla denna eller om jag tar den. Då den är i fullsize så kanske vi kan dela, i början. Detta är en produkt som funkar för alla oavsett kön så det är lite kul att dom har tagit med denna stora favorit.  Det är en produkt för ansikte och kropp, men jag kommer endast använda den till kropp då mitt ansikte vill ha helt andra produkter. Kanske är ett bra sätt att få sambon att använda produkter överhuvudtaget.

The Man box - Make it Simple, but Significant

-417 Foot Nourishing Cream  (145SEK / 100ml)
Här har vi ett märke som jag provat lite då och då under något år, men faktiskt aldrig en fotprodukt. Det återstår att se vem av oss som kommer testa den. Doften är underbar så jag har absolut inget emot att prova.

CARMEX Original Lip Balm (29SEK / 7,5g)
Jag vet att denna fanns i boxen (klämde på den när jag tjuvöppnade boxen) men när jag öppnade den på riktigt för att ta mig an alla produkter saknades den. Jag tror att en liten sambotjuv varit i farten. Vilket kanske är positivt för då vet jag att han gillade produkten. Nu kanske jag äntligen får behålla mina lipbalm för mig själv!

The Man box - Make it Simple, but Significant

LUCLEON Armband  (189SEK / 3st)
Nja här har vi väl boxen endå tumme ner. Sambon använder aldrig smycken förutom förlovningsringer och ibland klocka. Det är en kul tanke, men den gick tyvärr inte hem här.

The Man box - Make it Simple, but Significant

HAIRON De-Tangling brush  (80SEK)
Perfekt för sambon som blivit så långhårig och vägrar att klippa sig. Nu kanske han kan få till några bra frisyrer om man kallar vattenkammat med knut i nacken en frisyr. Gillar att borsten är liten och otroligt lätt.

Så ja det vart delade meningen om boxen men absolut ingen större besvikelse. Sambon har redan varit och tjuvat produkter och jag tänker smyga iväg med Cetaphil tror jag bestämt. Vi låter prenumerationen vara kvar ett tag till och se vad som händer i nästa box. Tror att den kommer först 2017 men jag kan ha fel.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.