Skönhet & Mode

Makeup with Barry M

Om ni hängt med lite på Instagram så vet ni kanske att jag går på en utredning för att se om jag kan komma med på ett rehab program för långvarig smärta och utmattning. Jag har inte fått ett slutgiltigt besked än om jag kommer med i rehab programmet eller inte, men jag har fått hemuppgifter tills det är dags.

Hemuppgifterna går lite ut på att försöka få tillbaka livet som det var innan jag fick min fibromyalgi och utmattning. Med andra ord, jag behöver få tillbaka ork och inspiration till min kreativa sida igen. Viljan och motivationen finns men det är kroppen och hjärnan som säger emot oftast. Tror faktiskt det var över ett år sedan jag sminkade ett fullt ansikte. Nu är det endast bryn som formas och kanske mascara som max innan jag lämnar hemmet.

Och vad är då inte bättre än att testa denna Nude & Neutral Eyeshadow palett från Barry M och deras senaste nyhet Pigment Paint! Vem mår inte bra av att ha lite färg i ansiktet?

Måste dock se över mitt sortiment här hemma, det ekar verkligen med roliga färger. Ja eller det mesta saknas faktiskt efter att jag gjorde den senaste rensningen och fick för mig att jag troligtvis inte kommer sminka mig igen. När man tröttnar på livet så åker det mesta ut från lådorna tyvärr. Ni vill jag få tillbaka livsgnistan och fulla min dag med kreativ energi.

Har ni något bra tips på makeup eller egentligen hela kitet från basen till sista touchen med settingspray som jag borde ge mig på och testa nu?

Nude & Neutral Eyeshadow tillsammans med Pigment Paint

Nude & Neutral Eyeshadow palett är en neutral palett som är skapad för att ge det ultimata naturliga utseendet. Perfekt för dig som inte vågar eller gillar att ha allt för mycket färg runt ögonen. Den har nio mångsidiga och högpigmenterade matta och skimrande nyanser som skall passa till alla hudtoner och ögonfärger.

Sedan har vi dom lite mer färgglada nyanserna som kommer i form av tuber. Hur roliga är inte dom? Första gången jag kom i kontakt med dom så trodde jag faktiskt att det var oljefärger. Pigment Paint har jag i Plush Pink och Lilac Love. Är himla sugen på alla andra nyanser också. Dom är krämiga och väldigt pigmenterade. Du kan använda dom på ögon, läppar, ansikte eller kropp.

Tror ni jag kan få ihop några sminkningar på detta utan att köra slut på mitt liv helt? Och framför allt är det något ni skulle vilja se?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.