Makeup Store – Safari

MakeupStore - Safari

“A luxury getaway in a glamorous style. Tropical heat and classical shade. Wild and untamed with majestic grace. Explore the wonder of Safari.”

Släpp loss djuret inom dig! Make up Store har släppt en ny kollektion sen jag var iväg på deras visning tidigare i februari. Turen har kommit till Safari, en vild men jordnära kollektion. Förpackningarna bär leopardprints och är ett måste på sminkbordet. Otroligt snygga förpackningar måste jag säga. Har behöver man minsann inte vara gammal tant för att gilla leopard!

MakeupStore - Safari

Nyanserna går i jordnära färger som brunt, guld och rost. Det här är en kollektion som kan passa dom flesta, oavsett om du är en färgstark person eller inte. Jag gillar denna kollektion, tror denna kommer att funka året om då du kan skapa väldigt många olika looker med alla härliga produkter.

Solpudret Leopard är en pressat puder med ett härligt leopardmönster. Ett solpuder med skimmer i som fungerar redan innan du fått en ordentlig bränna. Ett stort plus är den stora spegeln i locket. Pris 295SEK.

MakeupStore - Safari

Sen fick jag även Eyedust Desert. En lös ögonskugga i en otroligt härligt guldskimmer som går lite mot beige. Jag som inte är så väldigt mycket för guld gillar denna skarpt då den inte skriker guld som många skuggor kan göra. Pris 185SEK.

MakeupStore - Safari

Men det kommer fler produkter lite vart efter. Lipstick – Leo (245SEK), Microshadow – Resort (165SEK), Marble Microshadow – Daino Reate (175SEK), Jungle Fever och Midnight hour paletter (895SEK) och tre olika borstar: powder 400 (295SEK), Brush angle 704 (265SEK) och eyeshadow medium (kommer tyvärr inte ihåg priset).

Jag väntar ivrigt på läppstiftet som jag tror kan vara otroligt snyggt och inte gå mot ála 80 talet. Men framför allt så längtar jag efter sommaren när jag ser denna kollektion!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.