Makeup Revolution – Ultra Blush And Contour Palette

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

Contour, highlight och concealer det är många produkter man skall komma ihåg att dölja, framhäva och sudda ut med. Men rouge är en produkt som iallafall hemma hos mig har fallit bort lite. Rosiga kinder hör till vardagen, så nu ska jag lära mig att piffa till dom lite.

Är det något i sminkväg som jag är riktigt dålig på att använda så är det just rouge / blush. Nu tänkte jag dock ta mig i kragen och göra en ändring på det med Makeup Revolution.

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

Makeup Revolution – Ultra Blush Contour Palette Sugar and Spice är en paletten med 8 rosa nyanser. Kanske inte dom nyanser jag trodde att jag skulle använda mig av när jag är nybörjar på rouge. Men man skall inte luras av hur en puderskugga ser ut pressad, du måste applicera den på huden för att se hur den verkligen blir. Och ja dom här 8 hårt pressade puderrougen blir inte så starka i färgen som man kan tro. Absolut är dom högpigmenterade och ger en tydlig färg, men det går att jobba med dom på många olika sätt.

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

Dessa nyanser är en blandning av matta, skimrande och mixade rouger. Dom går att använda till så mycket mer än bara rouge. Favoriterna är kanske inte så otippat dom två mixade. Nu gäller det bara att lära sig applicera dessa så det inte ser ut som jag vaknade upp på 80talet igen.

En skön blandning av sockersöta färger förgyller denna palett och jag tror nog att man kan få till en snygg sminkning av denna.

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

Den längst till höger här nedan kan man mycket väl använda som highlighter. Och är man riktigt duktig kan dom två första från vänster användas som contouring. Det är endast du själv som sätter gränserna till vad du kan skapa av allt.

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

En mix av rosa och aprikos skall jag nog kunna skapa mig en snygg rouge som får mina kinder att lysa upp mars. Har du hittat någon av nyanserna som lockar lite extra kanske? För visst är dom snygga. (Nackdelen med tatuerade underarmar, man har lite svårt att få plats med swatchen).

Makeup Revolution - Ultra Blush And Contour Palette

Denna och många fler paletter finns att köpa på bla Nordicfeel. Just denna palett kostar 115SEK.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.