Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 53
Skönhet & Mode

Makeup Revolution – Purple lips

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En uppsjö av nyanser och man vet aldrig vilken man skall välja. Vilken nyans passar jag i? Idag kör vi del 2 av läppstift i olika nyanser från Makeup Revolution och ser om detta kan vara något för mig.

I januari visade jag tre olika röda nyanser från Makeup Revolution, idag är det dags att visa dom två lila nyanserna som jag införskaffade samtidigt.

Lila är egentligen inte en nyans som jag skulle bära till vardags när jag sitter på kontoret. Det är en lite annorlunda men cool nyans att ta till. Vilket egentligen inte vara någon konstighet att bära till vardags, alla passar ju inte i nude eller rött. Jag personligen gillar inte bleka nyanser, det behöver vara lite kraft och pigment som säger wow på läpparna.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Åter till dessa två nyanser som jag nu provat. Eller rättare har försökt! Är inte alls nöjd med dessa. Det är två helt olika sorters läppstift även om dom kommer från samma kolletion ”Atomic shade”.

Makeup Revolution Purple lips 2

Vi börjar med ”Make me magnificent”  som skall vara ett intensivt och dramatiskt läppstift. Det kan vi nog hålla med om när vi tar av locket på stiftet och endast tar oss en titt på det. När du väl tar det på läpparna så försvinner den där intensiva och dramatiska färgen. Jag vill säga ”back to the 80´s”! Det är så mycket shimmer i det att färgen nästa försvinner. Det går mer åt rosa än lila måste jag säga. Ett plus, tror jag är att den är otroligt lätt att applicera. Det är nästan lite som smör.

Makeup Revolution Purple lips 3

Sedan går vi över till den mörkare nyansen ”Make it right” som är lätt skimrat. Även här kan vi hålla med om en intensiv och dramatisk nyans när vi tar av locket och tittar på själva stiftet. Ett mycket torrare stift som inte alls glider på samma sätt när man försöker få till det lite snyggt på läpparna. Här måste jag tyvärr säga att jag gav upp, det gick verkligen inte att få till det snyggt. Det såg ut som jag ätit blåbär med hela ansiktet. Färgen blödde något otroligt och tunnandes ut på så konstigt sätt.

Varför jag inte tagit några bilder och visat hur läppstiften blev på mina läppar? Ja jag vågar helt enkelt inte lägga upp så oproffsiga bilder. Jag skämdes när jag tittade igenom alla bilder. Vill inte lägga upp något som jag inte kan stå för även om det vore bra att visa ett resultat. Kanske får öva lite mera på dessa två färger och återkomma med snygga bilder.

Har ni möjligtvis kanske testat dessa två läppstift och har en helt annan uppfattning?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.