Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Makeup Revolution – Lips in red

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Många säger att det tar en livstid att lära sig måla sina läppar snyggt i rött. En del bär det som om det vore lika vanligt som lipsyl. Det är en konstart för sig att få till snygga läppar. En vetskap att bara veta vilken färg man passar i och sedan vilken av alla nyanser som är inne just nu.

Först och främst måste jag bara säga att jag är absolut ingen läppstiftsexpert, är så newbie det går att bli faktiskt. Det som oftast pryder mina läppar är lipgloss. Så att göra detta lilla experiment (japp det är ett experiment för mig) var otroligt underhållande.

För en tid sedan köpte jag hem en hel del ifrån Makeup Revolution och i det paketet fanns en hel del läppstift, bla dessa tre som jag skall berätta om nu.

Jag valde dessa tre i en röd nyans ur helt olika kategorier.

Makeup Revolution - Lipstick Reckless

Vi börjar med Amazing Lipstick Reckless.

Ett väldigt krämigt läppstift som glider lätt när man fyller i läpparna. Vid första anblick tycker jag att själva sticker går mer åt det vinröda men när jag väl målat på det så känns det mer åt det rosa hållet.  Jag behöver kanske lite tid på mig att vänja mig med något så mörkt på läpparna.För 12 kronor tycker jag det helt klart är värt en utekväll.

Makeup Revolution - Lipstick Dare

Nästa är ett matt läppstift, Amazing Lipstick Dare

Som sagt ett matt läppstift och vilket då blir trögare att måla på, inte lika krämigt / smörigt som tidigare stift. Det har en fruktig doft, inte den där klassiska torra läppstiftdoften. Även denna kostade 12 kronor. Dock tycker jag inte att denna gör sig värd på något sätt. Den är väldigt blek och inte speciellt täckande som jag vill att läppstift skall vara. Det är nästan lite som att man målade på det för någon timme sedan och nu börjar den tappa pigmentet. Trist….

Makeup Revolution - Lipstick Heart Attack

Sista läppstiftet som jag testat är I makeup I my lips Heart Attack.

Detta skall vara ett matt stift med skimmer i mitten. Jag tycker personligen inte att det är matt utan väldigt krämigt och glansigt när det väl kommer på. Detta kostar 29 kronor och är ifrån Makeup Revolution I <3 Makeup kollektionen. Även detta läppstift kändes klent och inte värd en hel kväll på stan.

Så det var ett väldigt lätt beslut, Amazing Lipstick – Reckless är vinnare bland dessa tre!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.