Skönhet & Mode

Makeup Revolution – I Heart Chocolate

Det Londonbaserade makeupvarumärket Makeup Revolution lanserades i mars 2014. Jag tror faktiskt att det var redan då som jag började använda deras produkter. Dock fick jag beställa dom från England, men med deras låga pris på produkterna och fri leverans var det som lördagsgodis.

Makeup Revolution har ett stort sortiment av produkter som passar alla hudtoner, från ljus till mörk, från gulaktiga- till rosa hudtoner. Det finns kort och gott en nyans och en formula för alla!

Sortimentet uppdateras med nya produkter regelbundet. Makeup Revolution är ett Cruelty-free varumärke. Detta innebär att inga produkter eller ingredienser har testats på djur.

Makeup Revolution - I Heart Chocolate

Denna palett – I ♡ Makeup I Heart Chocolate ser ut som en riktig chokladkaka. Man blir så sugen på att ta en tugga varje gång man ser den.

Makeup Revolution - I Heart Chocolate

Vid första ögonkastet tycker jag mig se att det finns skuggor som täcker både vardags- och festmakeupen. Det finns både matta och skimmer skuggor i alla bruna nyanser och även några rosa och lila skuggor.

Makeup Revolution - I Heart Chocolate

Jag skall försöka mig på några sminkningar med dessa nyanser så att ni får se hur fina dom är i verkligheten. Varför jag inte swatcha på armen så ni kunde se redan nu? Jo jag har tre olika nyanser av brun utan sol på armarna just nu och tycker därför inte det vore rätt att visa er skuggorna på det. Varför jag har BuS på armarna, det är en helt annan historia.

Makeup Revolution - I Heart Chocolate

Jag har redan skaffat mig några favoriter så håll tummarna för att jag kan fixa till några bra foton på dom. Dom glider på som smör och pigmentet är verkligen bra. Med primer under så sitter skuggan på plats tills du tvättar bort den.

Skall du bara ha en palett så tycker jag denna är perfekt. Lagom stor och fina färger, priset är absolut inget att klaga på heller. Kanske den perfekta paletten att ha med sig på resande fot eller i väskan när du skall gå ifrån vardags- till festmakeupen.

Paletten finns att köpa hos Nordicfeel för ca 115SEK.

PR & Policy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.