Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Halloween och döskallar pryder bloggen idag. Makeup Revolution Ghost Light Highlighter är en ny favorit från Brighton.

För den som missat så är det Halloween enligt kalendern idag och jag tyckte det vore passade med något små läskigt då. Ja eller läskigt kanske det inte är men Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter både låter lite små scary och pryds av en döskalle. Detta var faktiskt ett av mina “måste köp” i Brighton. Mitt enda helt ärligt egentligen. Tanken var inte att shoppa massa beauty denna gång men jag hade sett denna och visste att den skulle följa med mig hem.

Så denna spökvänliga iridescent (regnbågsskimrande) vita pärlemo med rosa skiftningar finns nu hemma på mitt sminkbord. Så vacker för en som älskar döskallar som jag nu gör. Jag använder mig faktiskt inte så speciellt mycket av just highlighter men ser alltid till att få en liten dust högst upp på kindbenen. Känner jag mig alldeles för glåmig och nere så festar jag även till det med lite på näsryggen och överläppen. Ja lite highlighter kan faktiskt hjälpa en makeup att se festligare ut.

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Det är väldigt noga för många att se om produkterna är vegan och icke djurtestade, vilket jag absolut inte säger något emot. Men när det kommer till att produkterna skriver ut att dom är gluten fria tycker jag är lite roligt. Det är säkert jätte bra för dom som är just gluten allergiker, men det låter lite roligt tycker jag. Men så är du vegan och gluten allergiker så fungerar denna highlighter för dig.

Är du ute efter en budget variant som ger dig det där lilla extra på kindbenen så tycker jag absolut 49SEK hos Brallis.se är värt det. Har inte sett att så många andra butiker säljer just denna Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter. Jag införskaffade min på Superdrug men den finns självklart att köpa hos TAM (Makeup Revolution egna hemsida)

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Det var inte alls lätt att försöka få till ett rättvist foto när jag swatchat denna produkt. Men jag lovar att den ger ett härligt skimmer av rosa. Som betyg skulle den få 4 av 5 döskallar.

Skall ni göra någon rolig/läskig/annorlunda halloween makeup, eller är det kanske så att ni fuskade och körde redan i helgen?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.