Hälsa & Livsstil

Makes people talk – Salty Caramel

Jag är lite ledsen nu. Min Läkerol Salty Caramel är slut och jag kan inte gå och köpa en ny ask. Egentligen skall jag inte äta godis i veckorna, men Läkerol är inte godis för mig och den är dessutom sockerfri.

Läkerol - Salty Caramel

Första tabletten fick mig att tänka på en varm sommar dag med en svalkande frappe salty caramel. Å vad gott! Så jag kommer troligen ha en sådan här tablettask i väskan varje dag nu så jag kan låtsas att det är sommar, sol och semester varje dag. Det blir dessutom billigare att ta en tablett varje gång för att köpa en frappe.

Eller säger man pastill förresten? Det låter så konstigt. Sak samma, för mig är det en tablett och den är god.

Denna lilla ask kom med Testagram i April boxen och jag har verkligen dragit ut så länge som möjligt på att öppna den. Vet egentligen inte varför men jag fick något infall på att det skulle löna sig. Och dom säger att väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge. För den som inte tidigare smakat något med smaken av salty caramel beskrivs det bäst som lakrits, kola och salt. Låter kanske inte så jätte gott för några men det är det! En sådan här liten ask kostar mellan 9,95-12,95:- och finns där Läkerol säljs.

Läkerol - Salty Caramel 1

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.